Magazin 21.10.2015.

Džordž Kluni i Amal: Holivudski par čeka bebu

ČITANJE: 1 minuta
dzordz kluni
Jedan od najlepših parova u svijetu šou biznisa Džordž i Amal Kluni će po svoj prilici naredne godine postati roditelji.

Iako slavni američki oskarovac još nije potvrdio informaciju da je njegova supruga u drugom stanju, čini se da je ova informacije tačna.

Razlog tome je činjenica da je par za opremanje dječjeg dijela u njihovoj luksuznoj holivudskoj vili izdvojio čak dva miliona dolara. Glumčev prijatelj je za američke medije otkrio da je bračni par spreman da potroši čitavo bogatstvo za dječji nameštaj.

Džordž i Amal već godinu dana rade na bebi i konačno im se ispunio san. Oni još ne žele da šire tu lijepu vijest i za to bukvalno znaju samo njihova porodica i najuži krug prijatelja.

Međutim, pošto je riječ o svjetskim ličnostima, to ne može dugo da se drži u tajnosti. Kluni je presrećan što će postati tata. Par još ne zna da li će dobiti dječaka ili djevojčicu, ali je glumac već angažovao stručnjake koji će opremiti dječji kutak.

To krilo kuće biće samo za bebu, od koje se dadilja neće odvajati. Pored dečje sobe sa krevecom, komodom i ormarom, u drugim prostorijama napraviće se dječja biblioteka, dvije sobe za igranje i prostorija za ručavanje.

Bebica će do škole moći sve to da koristim, a potom će se ponovo sve renovirati”, rekao je Džordžov prijatelj.

(Svet.rs)