Biznis 17.01.2021.

„Ekonomik grup“ pomaže ugroženima iz Kostajnice: Stambeni kontejner za porodicu koja je izgubila krov nad glavom

ČITANJE: 1 minuta

Kompanija „Ekonomik grup“ d.o.o poklonila je stambeni kontejner koji će biti dodijeljen jednoj od porodica sa područja opštine Kostajnica koja je najviše pogođena u zemljotresima koji su nedavno pogodili ove krajeve.

Vlasnik kompanije „Ekonomik grup“ Bojan Rankić istakao je da je važno da budemo solidarni u ovim teškim vremenima.

„Kao društveno odgovorna kompanija, mi ćemo i dalje nastavljati da pomažemo najugroženijem stanovništvu iz Republike Srpske i Hrvatske i rado ćemo dati svoj doprinos svakoj humanitarnoj aktivnosti ovakve vrste“, rekao je Rankić.

Podsjećamo, Vlada Republike Srpske kupila je od kompanije „Ekonomik grup“ iz Srebrenice tri stambena kontejnera koji su, zajedno sa kontejnerom koji je donirao „Ekonomik grup“, donirani opštini Kostajnica i stavljeni na raspolaganje najugroženijima.

Osim donacije Vlade Republike Srpske za pomoć ugroženim područjima sa ovih prostora, „Ekonomik grup“ učestvovala je u još jednoj donaciji zajedno sa Gradom Beogradom, koji je opštinama Petrinja i Glina u Hrvatskoj donirao 30 stambenih kontejnera. Ova donacija, za pomoć porodicama koje su u razornom zemljotresu koji se dogodio 29. decembra izgubile krov nad glavom, isporučena je u saradnji sa Mitropolijom zagrebačko-ljubljanskom.

(Banjaluka.net)

Oznake: kontejneri