Magazin 27.02.2021.

Evo kako privatno izgledaju zvijezde “Dare iz Jasenovca”

ČITANJE: 2 minute

Nekoliko dama koje su igrale u “Dari iz Jasenovca” možda su odigrale i uloge života, odnosno uloge koje će im obeležiti karijeru, komentarišu mnogi koji su to ostvarenje pažljivo odgledali.

Među njima su maestralna Tatjana Kecman (51), koja je igrala bezdušnu časnu sestru Bartu Pulheriju, potom Ana Lečić (22) kao Božica, jedna od tri nemilosrdne nadzornice logora Stara Gradiška, te Jelena Grujičić Mur, u filmu kao jevrejska medicinska sestra Blankica.

Iako je ušla u šestu deceniju, Tatjana oduševljava svojim izgledom i figurom o kojoj vrlo vodi računa, piše Telegraf.rs.

To se jasno vidi na fotografijama na Instagramu, gde neretko pokazuje kako vežba, a rezultat je očigledan. Za nju kažu da ima “oči anđela”.

Lepa Ana često je u medijima zbog svoje lepote, ali njen talenat “preti” da zaseni njen fizički izgled i da skine “titulu” “ćerke Branislava Lečića”.

Jelena Grujičić Mur potpuno je raspametila ljude ulogom Blankice, a kada je reč o njenoj lepoti – dovoljno govori činjenica da je zovu “srpskom Monikom Beluči”, te da mnogi kažu da je ona, verovatno, i najlepša srpska glumica. Ova devojka iz Ivanjice karijeru će verovatno graditi u Holivudu, a važan podatak vezano za nju jeste i taj da je položila prijemni za master studije glume na CalArts-u i u konkurenciji od više stotina kandidata postala druga Srpkinja u istoriji ovog fakulteta na master studijama.

Kako je kazala, nakon fakulteta plan joj je da nađe svog agenta u Americi i da radi na tome da napravi karijeru u Holivudu.

U srećnom je braku, a na Instagramu joj piše i prezime muža Stivena – Mur (Moore).

Evo kako ove glumice izgledaju privatno:

(E.M)