Magazin 04.11.2015.

Evo zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom

ČITANJE: 2 minute
par
Postoji mnogo razloga zašto nećete da imate seks sa partnerom ili suprugom večeras, ali postoji mnogo parova koji to rade sedam puta nedeljno. „Hafington post“ je uradio anketu u kojoj je pitao čitaoce koji imaju seks svake noći, kako je to poboljšalo njihov brak i živote. Evo razloga zašto trebate da imate seks svake večeri.

Poboljšava vaše zajedničko vrijeme

– Moj muž i ja imamo seks svake večeri, zato što je to momenat u danu koji je rezervisan samo za nas dvoje. Mi smo roditelji male bebe, pa kada legnemo u krevet, možemo da provedemo ostatak noći u ljubavi. Seks nam dopušta da održavamo strast, da pokažemo privlačenje i da uživamo – rekla je Kristi M. iz Akranzasa, koja je u braku tri godine.

Može da bude način da trenirate

– Kada imate četvoro djece a nemate vremena, seks je najbolji trening – rekla je Tera M. iz Oklahome, koja je u braku manje od jedne godine.

Skloni vas od svakodnevnog života

– Seks za mene i mog muža je još od kako smo prvi put spavali, bježanje od realnosti. Oboje volimo da igramo uloge i tako je dobar osjećaj da ne budete vi na neko vrijeme, to nas potpuno odvoji od lošeg dana – rekla je Sara K. iz Panama Sitija na Floridi, koja je u braku godinu dana.

Manje ćete se svađati

– Znamo kada nešto nije u redu. Najvažnije je to što se ne svađamo i ne tučemo! Sjednemo i pričamo. To što smo svaku noć povezani nam pomaže da se povežemo izvan spavaće sobe – rekla je Libi S iz Indijane, koja je u braku dvije godine.

To je način da se povežete bez razgovora

– Seks je vitalan dio braka. Zbližava parove na drugačiji način. Pospješuje maženje i grljenje, a to je način da pričate bez upotrebe riječi – rekla je Tereza F. iz Mičigena, koja je u braku 37 godina.

Orgazam!

– Dobra stvar za mene je to što se osjećam savrešeno. Takođe volim da vidim svog muža kako se gubi u momentu. Ako možete da vidite to potpuno zadovoljstvo, to je dovoljno da vas zadovolji – rekla je Stejsa L. iz Teksasa, koja je u braku 11 godina.

(Kurir)