Magazin 01.07.2016.

Evropa dala podršku ”Demofestu”

ČITANJE: 1 minuta

Kancelarija specijalnog predstavnika Evropske unije (EUSR) u Bosni i Hercegovini odlučila je da podrži deveto izdanje banjalučkog “Demofesta” i tako postane jedan od sponzora najvećeg festivala demo bendova u regiji.

Podsjećamo, ovo je treći put da EUSR pruža podršku ”Demofestu”, kao pokretaču pozitivnih projekata u svojoj zajednici.

“Ponosni smo što možemo da saopštimo da je Kancelarija specijalnog predstavnika EU u BiH ponovo počasni sponzor našeg festivala i što je prepoznata naša misija povezivanja mladih kroz umjetnost i promovisanje različitih kulturnih vrijednosti. Takođe, velika čast je i to što je ”Demofest” do sada ostao jedini muzički festival u BiH iza kojeg je stao specijalni predstavnik”, kazala je Brankica Janković, direktor Demofesta.

”Demofest” će ove godine biti održan od 21. do 23. jula, a na festivalu će nastupiti mnoga svjetski poznata muzička imena, među kojima su Mando Diao, Sisters of Mercy i Dub Pistols, te regionalne zvijezde Bombaj štampa, Kolja i Grobovlasnici i Hladno pivo, kao i 35 takmičarskih demo bendova.

Ulaz na ”Demofest” će sve tri večeri biti besplatan do 21.30 časova, a nakon toga će cijena ulaznice iznositi 5 KM, odnosno 2,5 evra.

(mojabanjaluka.info)