Fejsbuk sljedeće nedjelje pokreće aplikaciju za vijesti

Fejsbuk, aplikacija za vijesti
Fejsbuk, aplikacija za vijesti
Društvena mreža Fejsbuk bi sljedeće nedjelje mogla da objavi samostalnu aplikaciju za vijesti nazvanu Notify. Najnoviji izvještaj koji donosi Financial Times naglašava da će aplikacija donositi vijesti mnogih medija među kojima je sadržaj sa The Washington Post, CBS i Vogue, između ostalih.

Zadatak aplikacije će biti da upozori korisnika na udarne priče i vijesti. Financial Times poručuje da se aplikacija brzo razvijala nakon pozitivnih povratnih informacija koje su dobili od izdavača o Fejsbukovom Instant Articles proizvodu.

Fejsbuk trenutno testira Notify na maloj grupi korisnika, ali bi zvanična aplikacija za sve članove trebalo da bude objavljena već sljedeće nedjelje. Mashable, Comedy Central i Billboard bi takođe trebalo da budu među medijskim partnerima, a iz Fejsbuka nisu željeli da komentarišu ove navode.

(benchmark.rs)

SOCIJALISTI PREDLAŽU: Dragutin Škrebić kandidat za načelnika opštine Teslić

Opštinski odbor Socijalističke partije u Tesliću ne namjerava da ima pasivnu ulogu na lokalnim izborima iduće godine, o čemu svjedoči i objava SP na društvenim mrežama da za načelnika ove opštine predlažu Dragutina Škrebića, odnedavnog direktora Inspektorata Republike Srpske i ranijeg predsjednika Unije udruženja poslodavaca RS. Objavu prenosimo u cijelosti. “Dana 12. 12. 2019. godine

AĆIMOVIĆ: Talijan sam po baki s mamine strane

Draško Aćimović, kojeg je Predsjedništvo DNS jednoglasno izglasalo za kandidata na funkciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH oglasio se otvorenim pismom za javnost nakon niza događaja u ovoj stranci u proteklim danima.