Sport 05.09.2015.

FK “Borac” sa Hajdučkih voda u trku za bodove

ČITANJE: 2 minute

 

fk borac

Fudbaleri banjalučkog “Borca” su prvenstvenu pauzu zbog nastupa reprezentacija u kvalifikacijama za Evropski šampionat iskoristili da odrade mini ciklus priprema u Sportsko-rekreativnom centru /SRC/ “Hajdučke vode” i da se što bolje upoznaju sa novim šefom stručnog štaba Petrom Kurćubićem.

Nakon šest osvojenih bodova u isto toliko uvodnih kola u BH telekom Premijer ligi, “Borac” je u situaciji kada mu je predstojeći duel protiv Travnika /srijeda u 19.30/ od velike važnosti, jer samo pobjedom se može vratiti poljuljano samopouzdanje.

Svaki novi kiks na domaćem terenu znatno bi otežao poziciju u borbi za opstanak.

– Nama je prioritet da pokušamo uigrati sve linije tima i da se kroz razgovor sa igračima upoznam najbolje što mogu sa svakim od njih. Radimo naporno, dva puta dnevno, što je jedan od preduslova da nastavak šampionata dočekamo potpuno spremni- istakao je Kurćubić.

Njemu je na raspolaganju kompletan igrački kadar, mladi Redžić se u potpunosti vratio treninzima, a raduje i podatak da nema povrijeđenih.

Iako je bilo planirano da ekipa boravi u Drvaru tokom ovih mini priprema, rukovodstvo kluba je odabralo planinu Borja.

– Odličan potez smo napravili dolaskom u SRC `Hajdučke vode` gdje smo naišli na ljubazne domaćine i gostoprimstvo kakvo se samo poželjeti može. Na usluzi su nam fudbalski teren, teretana i saune, kao i prateći objekti koji ovu destinciju čine privlačnom- rekao je direktor FK “Borac” Robert Zrilić.

Ekipa “Borca” u SRC “Hajdučke vode” ostaje do nedjelje, kada se vraća u Banjaluku, gdje će trenirati do susreta sa Travnikom.

Biće to debi trenera Kurćubića na klupi crveno-plavih, a u klubu iz Platonove očekuju da će novi strateg svojim znanjem i iskustvom pomoći da klub izađe iz trenutne rezultatske krize.

(Agencije)