Magazin 01.12.2015.

(FOTO) Da li je podržavate: Mama dvomjesečne bebe sa trbušnjacima

ČITANJE: 1 minuta
mama1
Australijska blogerka Tami Hembrou postala je popularna među zenama širom svijeta zahvaljujući činjenici da je svoju savršenu formu uspjela da povrati samo devet nedelja nakon porođaja.

Njena neobična ljepota spoj je njene neobične genetike. Tami Hembrou vuče korijene sa ostrva Trinidad i Tobago i Austalije, gdje sada živi. Ipak, njen izgled nije samo posljedica genetike. Tami živi zdravo i vrijedno trenira. Upravo to je i razlog zbog kog je stekla popularnost širom svijeta.

mama2

Dvadesetdvogodišnja Instagram zvijezda vrijedno trenira pet dana u nedelji sa svojim ličnim trenerom i partnerom Risom Hokinsom. Kako je privukla veliku pažnju svojim izgledom, sve veći broj žena tražilo joj je savjete za vježbanje, posebno za oblikovanje pozadine. Zbog toga je Tami odlučila da pokrene svoj sajt na kome objavljuje vježbe koje praktikuje, režim ishrane kog se pridržava i daje savjete svima koji bi želeli da izgledaju poput nje.

Ono zbog čega je Tami posebno popularna među ženama je činjenica da je svoju savršenu formu uspjela da povrati tek devet nedelja nakon porođaja. Australijska blogerka kaže da je njen cilj upravo da pokrene žene koje su se nedavno porodile i da im pokaže i da nakon porođaja mogu da izgledaju odlično.

mama3

Iako mnogi kritikuju ovakav stav, smatrajući da se time vrši nepotreban pritisak na žene da se nakon porođaja brzo vrate u formu, sve je više onih, poput Tami, koji smatraju da je to sasvim u redu i da mame ne treba da odustanu od brige o svom izgledu, čak ni odmah nakon porođaja.

Šta vi mislite? Da li su žene poput Tami ekstreman primjer ili sve buduće mame treba da ga slijede?

(Blic Žena)