Magazin 14.02.2016.

(FOTO) Imala 120 kilograma, a sada je fitnes inspiracija

ČITANJE: 2 minute
FITNES
Njene fotografije od prije nekoliko godina i fotografije koje sada objavljuje na Instagramu lako bi mogle da vas navedu da pomislite da nije u pitanju ista osoba. Ali jeste!

Conner Rensch smršala je 60 kilograma i od pregojazne žene postala fitnes inspiracija za sve koje muči višak kilograma.

Uz pomoć nutricioniste i ličnog trenera, Conner je uspjela da spusti broj na vagi sa 123 kilograma na 65.

Koliko je voljela da jede slatko, toliko je zavoljela vježbanje, pa je nakon nekoliko mjesesci čak počela da se takmiči na fitnes takmičenjima.

Na „World Beauty Fitness And Fashion” prošle godine prvi put je obukla bikini u kojem je i primila nagardu za prvo mjesto. Osim velike motivacije da nastavi da vježba i dalje, pobjeda na takmičenju donijela joj je i veliki broj obožavatelja. Danas, Conner ima više od 40.000 pratilaca na Instagramu.

– Trebalo mi je vremena da podijelim svoju priču sa svijetom. Objavljivanje fotografija bilo je zastrašujuće. Ranije, nisam mogla ni da zamislim da ću se jednog dana takmičiti u bikiniju. Tokom dijete naučila sam sebe da mogu sve da uradim. Tada sam prvi put nosila bikini. Pokazala sam ljudima da sam ponosna na ono što sam- rekla je Conner.

Iako joj bikini sada sjajno stoji, tragovi viška kilograma vidljivi su i danas. Na njenim butinama i stomaku jasno su vidljive strije. Ipak, Conner ih se ne stidi.

– Ponosna sam na svoje ožiljke jer oni su dio moje priče i pokazuju koliko sam dug put morala da pređem. Bila sam jako ponosna kada sam izašla na binu. Cijela moja porodica bila je tu- kaže ona.

Njen uspjeh je već samim tim što je oduvijek imala problem s kilogramima. Kako kaže, oduvijek je voljela da jede, posebno slatko. U školi su je zbog kilaže vršnjaci maltretirali, a ona je utjehu pronalazila baš u hrani.

– Dječaci i djevojčice iz odjeljenja su mi govorili da sam ružna, a jednom sam čak dobila poruku da bi trebalo da se ubijem- sjeća se Conner.

I u tom periodu pokušavala je da smrša, ali nijedna dijeta nije davala rezulatata.

Tek kada je napunila 18 godina, a vaga pokazala 123 kilograma, odlučila je da potraži pomoć stručnjaka. Počela je da trenira kimk boks, a brzu hranu morala je brzo da zaboravi.

I danas se pridržava tog pravila. Redovno trenira i ne odustaje od namjere da se zdravo i balansirano hrani, a planira i da nastavi da se takmiči.

FITNES 2
FITNES 3
FITNES 4

(NN)