Magazin 20.11.2015.

(FOTO) Isusovo lice na Marsu!

ČITANJE: 1 minuta
nasa

Američka nacionalna svemirska agencija (NASA) objavila je nove fotografije koje je snimio rover “Oportjuniti”, a na kojima su oni koji vjeruju u teorije zavjere prepoznali lice nikog drugog nego – Isusa Hrista!

Iako se na društvenim mrežama povela živa rasprava o tome šta se zapravo vidi na fotografiji NASA je saopštila da nema planove da dalje istražuje “neobično lice” koje je rover snimio.

Teoretičari zavjere osim Isusovog lica na istoj fotografiji “pronašli” još jedno lice, koje se nalazi dole lijevo od Hrista. Na istoj fotografiji se nalazi i crna mrlja koja podsjeća na srušenu letjelicu.

Dok jedni tvrde da je u pitanju isus Hrist drugi su više skloni da vjeruju da je u pitanju drevni asirski bog, jer lice prilično liči na ona pronađena na asirskim statuama. Navodno je u pitanju Nabu, bog mudrosti. Međutim, postavlja se pitanje kako su drevni Asirci uspjeli da odu i kolonizuju na Crvenu planetu?

“Kao što ste vjerovatno primjetili, u pitanju je prirodna stijena koja se nalazi nedaleko od malog kratera, to nije skulptura koju je napravila neka drevna civilizacije”, rekao je Gaj Vebster, portparol NASA.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da su entuzijasti i zaljubljenici u teorije zavjere vidjeli nešto neobično na fotografijama koje je NASA objavila. Nedavno su oni na Marsu videli statuu Bude.

“NASA namjerno ne želi da se otkrije istina jer bi onda morali da podijele sa ostalima sve što su otkrili i tehnologiju koju su pronašli”, tvrde pristalice teorije zavjere.

(Alo.rs)