Magazin 28.09.2015.

(FOTO) Nova misica BiH: Fakultet mi je na prvom mjestu!

ČITANJE: 2 minute
misica
Miss BiH 2015 godine Marijana Marković (18) iz Prnjavora u razgovoru za Banjaluka.net kaže da je prezadovoljna što je njeno prvo učešće na jednom ovakvom izboru rezultovalo pobjedom, a iako potajno priželjkuje isti ili bar sličan scenario i na izboru za Miss svijeta, trudi se da ne razmišlja toliko unaprijed.

Ova skromna osamnaestogodišnjakinja kaže da se za izbor za Miss prijavila u decembru prošle godine, ne očekujući apsolutno ništa.

– Nadala sam se da ću ući u uži krug, ali da ću dobiti titulu Miss Bosne i Hercegovine, to nisam ni u snu mogla da zamislim. Naravno da bi svaka djevojka voljela da dobije ovu titulu iz razloga što joj se dalje pruža prilika da predstavlja svoju državu i svoj narod na svjetskom takmičenju i iz tog razloga mi je veoma drago što sam ove godine baš ja dobila tu čast- kaže ova mlada misica, inače student prve godine Filološkog fakulteta, odsjek Engleski jezik i književnost.

miss (6)

Od izbora za Miss svijeta 2015 takođe nema velika očekivanja, jer je kako kaže “svaka djevojka lijepa na svoj način”.

– Voljela bih da uđem barem u krug 12 najljepših djevojaka, ali vjerujem da će konkurencija da bude velika, jer su sve djevojke na svoj način lijepe i sve zrače nekom određenom energijom. Kada bi mi se desilo da nekim slučajem dobijem titulu Miss svijeta, bila bih presetna, ali vidjećemo tek šta će da bude- kaže ova lijepa Prnjavorčanka dodajući da joj je fakultet ipak na prvom mjestu, te ako ništa i ne osvoji neće joj biti pretjerano žao.

miss (5)

Dvadeseti jubilarni izbor Miss BiH za Miss svijeta održan je u nedjelju u hotelu Terme na Ilidži.

Marijana je titulu najljepše osvojila u konkurenciji od 12 djevojaka i tako dobila priliku da predstavlja BiH na izboru za Miss svijeta koje će ove godine biti održano u Kini na egzotičnom ostrvu Hainan.

misica2

Prva pratilja Miss BiH je Lejla Hodžić, a druga pratilja je Nermana Malkić.

(Banjaluka.net)