Magazin 13.09.2015.

(FOTO,VIDEO) “M:tel Noć reklamoždera” i Massimo oduševili Banjalučane

ČITANJE: 2 minute
massimo

Slavni maraton najboljih svjetskih reklama pod nazivom “The best of m:tel Noć reklamoždera” održan je sinoć u prepunom Vodenom parku Akvana u Banjaluci.

Publika je imala priliku da uživa u sat i po vremena reklama iz raznih dijelova svijeta, ali i da vidi pobjedničku reklamu „m:tel Total Group TVC“, koja je svojom kreativnošću i duhovitošću ostavila konkurenciju iza sebe.

Pored sjajnih svjetskih reklama, publika je uživala u plesu sa vatrom, zvucima muzike koju je puštao di-džej Nebs Jack, ali  i u fenomenalnom koncertu vanvremenskog umjetnika Massima Savića.

Organizatori “The best of M:tel noć reklamoždera” obezbjedili su besplatne kokice i sokove za sve posjetioce ovog događaja, ali i nagrade za najsrećnijeg u publici, kao i nagrade za ambasadore Banjaluke za 2015. godinu.

Nagradu za ambasadore Banjaluke osvojili su mladi fudbaler Srđan Babić i zlatni košarkaši BiH Aljoša Janković i Lazar Mutić.

“The best of M:tel noć reklamoždera” sinoć je Banjaluci pružio događaj koji ovaj grad zaslužuje da ima još mnogo godina. Kokice, sokovi, savršene reklame, odlična organizacija, di-džej i Massimo Savić i sve to za osam maraka izazvalo je oduševljenje prisutnih sinoć, zbog čega bi ovaj događaj itekako mogao da postane tradicionalan.

Massimo Savić kao i uvijek ostvario je izuzetan kontakt sa publikom već na samom početku. U svoj repertoar ubacio je neke od starih pjesama poput “Bilo gdje”, pjevao i pjesme sa novog albuma, a odao je počast i Arsenu Dediću otpjevavši nekoliko pjesama, koje je upravo Arsen napisao za njega.

Organizator „m:tel Noći reklamoždera“ je agencija Buzz Consulting, a sponzori događaja su kompanije M:tel i Huawei, uz podršku Lutrije Republike Srpske te kompanija Red Bull, Coca Cola i Jack Daniel’s.

(Banjaluka.net, foto: Nina Ošap)

reklame

vatra

masimo reklamozderi

massimo savic

koncert

Akvana

Pogledajte i pobjedničku reklamu: