Magazin 31.12.2022.

GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju

ČITANJE: 5 minuta

Nova 2023. je tu, a evo što treba da znate o mogućnostima koje vam zvijezde pripremaju.

Osim brojnih astroloških datuma, o kojima ćemo tek govoriti, astrolozi su nam pripremili i horoskop za svaki znak, a evo šta će tek da se dešava:

Ovan

Sljedeće godine osjećaćete se vrlo snažno i izuzetno samopouzdano. Ono što dolazi s tim je emocionalna hrabrost. Bićete spremni da prekinete veze koje su prošle svoj vrhunac. Međutim, možda nećete htjeti da preuzmete teret kada je u pitanju okončanje ovih situacija, pa ako odlučite da ostanete sa svojim partnerom ili u bilo kojoj drugoj vrsti veze koja vam padne na pamet, moraćete da date sve od sebe. U prevodu: ostavite svoj ego po strani i posvetite se boljem ili dubljem razumijevanju partnera i pomirenju s onim što ćete naći.

Bik

Premda ste poznati kao neskloni promjenama, u 2023. godini ćete da pronađete prednosti prihvatanja unutrašnjeg rasta. To znači istraživanje različitih područja interesa. Ako želite da otputujete u udaljeno mjesto, da pohađate neki kurs s prijateljima i porodicom, naučite novu duhovnu praksu ili strani jezik, onda bi trebalo da krenete! Nemojte da dopustite da ono što ste bili stoji na putu onome što možete da postanete!

Blizanci

Zadnje dvije godine proveli ste liječeći svoj um, tijelo i duh. Bili toga svjesna ili ne, možda ste druge držali na distanci. Sada ste spremni da se vratite u svijet kako biste pokazali najbolje od sebe i ponovno se povezala s onima s kojima ste izgubili kontakt. Godina 2023. označava vrijeme u kojem izlazite iz svoje čaure i vraćate se u kontakt sa starim prijateljima i porodicom.

Rak

Vaša karijera će da bude obasjana beskonačnim mogućnostima u 2023. godini. Ako postoji unapređenje ili položaj na koji ste bacili oko, vrijeme je da se fokusirate na ostvarenje tih snova. Nemojte da zaboravite da ćete morati da pronađete ravnotežu u svom životu kako biste postigli lični uspjeh. To znači manje kasnonoćnih sastanaka, a više vremena s članovima porodice ili prijateljima u nastojanju da se opustite.

Lav

Smjer vaše karijere vodi vas drugačijim putem od onoga na kojem je započela prije mnogo godina. Umjesto da bježite i izbjegavate promjene koje dolaze, pokušajte da ih prigrlite raširenih ruku. Kako biste išli ukorak s vremenom, oslonite se na inventivne i moderne načine promocije i unapređenja svog poslovanja. U 2023. godini će svijet da bude spreman za vas, a vi ćete da budete spremni za svijet.

Djevica

Otvaranje srca vas je ove godine odvelo na neravni tobogan… ali, bilo je vrijedno toga. U 2023. godini će vaša veza da se učvrsti i još više će da vas ispunjava, a to je samo zato što ste bili otvoreni prema njoj. Stvorite zdrave granice kako bi veza procvjetala i osigurajte da ne dajete sve od sebe, a dobijate tek malo za uzvrat. Sve dok je vaš partner otvoren za rad na tome da vi postanete prioritet, tada će stvari da cvjetaju i poprime pozitivniju energiju u vezi.

Vaga

Možda ćete da se osjećate “okruženije” nego ikada, sa sve većom grupom prijatelja i društvenim krugom. Nikada više nećete morati da provedete veče sami – osim ako to ne želite, naravno. Premda će da vas privlači mnogo ljudi u svoj život, budite sabrani. Gledajte svoje nove prijatelje kakvi jesu. Nemojte da spuštate kriterijume i prihvatate loše ponašanje samo zato što se osjećate usamljeno, navodi Miss7.

Škorpija

Promjena u vašoj dnevnoj rutini negativno će da utiče na vaš lični život ako ne ostanete organizovani i ne pridržavate se rasporeda u 2023. godini. Promena u upravljanju na poslu dovodi do toga da ostajete u kancelariji, što stvara sukob kod kuće. Prije nego udarite u zid i doživite izgaranje od stresa, zapamte da uvijek možete da zatražite pomoć. Nemojte da patite u tišini. Recite glasno ako se pojavi problem koji je van vaše kontrole. Nikad ne znate ko će da vam pomogne ili koliko pomoći možete da dobiijete ako ne tražite.

Strijelac

Ovo će da bude godina za stvaranje. Možda ćete da otkrijete da vas privlači umjetnost ili ćete da budete nadahnuti da stvorite nešto značajno što će svijet da vidi ili koristi. Jedina prepreka koja stoji na putu da ova ideja postane stvarnost… ste vi sami! Sumnja će da vas spriječi da stavite olovku na papir ili da krenete u bilo kakvu kreativnu potragu. Nemojte da dopustite da vam negativnost uđe u glavu. Razmišljajte optimistično i fokusirajte se na uranjanje u kreativnost.

Jarac

Potraga za uspjehom podigla je vaš status – ali, da li ste učinili nešto da zračite radošću? Izgledi su da trenutno jeste, ali možda ne i dugoročno. Vrijeme je da ponovno zapalite iskru u sebi i da prigrlite svoje unutrašnje dijete. Povežite se s aktivnostima koje ste radili kao dijete. Sjetite se ko ste bili prije nego što ste se plašili, neka vam to bude smjernica za ono što ste sada.

Vodolija

Otkrićete da će 2023. godina da bude prozor za oslobođenje. Napokon ćete da se oslobodite stega i ograničavajućih uvjerenja koja su vas sputavala da budete ono što jeste. Sada možete da pokažete svijetu svoje jedinstveno i istinsko “ja” bez osjećaja da treba da se sakrije. Mogu da se pojave trenuci unutrašnjeg sukoba i borbe sa drugima koji ne mogu da prihvate pravog vas – ali to je mala cijena koju ćete morati da platite kako biste imali priliku da živite po vlastitim uslovima.

Ribe

Ribe su poznate po tome što su sanjari, ali, 2023. godine počeće da uviđaju prednosti prizemljenja. Dok svi ostali planiraju svoje ljetne praznike, vi ćete da odlučite da uštedite novac za crne dane i odreći ćete se dugotrajnog putovanja radi kraćeg odmora ili boravka. Možda ćete da uvidite da ćete stvaranjem čvršće skele moći da postignete nove visine. Umjesto da vam je glava u oblacima, imaćete lijep pogled.

Oznake: horoskop