Govedarica za Banjaluka.net: Nisam pobjegao sa mjesta nesreće

govedarica
Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini RS Vukota Govedarica demantovao je tvrdnje da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nesreće.

-To je očigledno jedna vrsta laži koju pojedinci žele da plasiraju, a zbog čega ne znam. Postoji izvještaj i zapisnik policije, koja je na mjesto događaja došla na moj poziv. Ne vidim nikakav razlog zbog čega bih pobjegao, kao što mi nije jasno zbog čega u Srni nisu provjerili prije puštanja takvih laži- kaže Govedarica  u razgovoru za Banjaluka.net.

On tvrdi da je juče putovao za Banjaluku i da je lično upravljao automobilom jer je njegov vozač  morao da vodi svoje dvomjesečno dijete na Institut za majka i dijete u Beogradu zbog zdravstvenih problema.

– U jednom momentu sam izgubio kontrolu nad automobilom i “sažuljao” automobil uz bankinu. Ja nikakvih problema nemam samo sam dakle sažuljao vrata na automobilu… To je klasična nezgoda, nije ni udes… Nesreća se desila iz razloga što je automobila prošle sedmice bio na servisu, ali mu nije ugrađena nova letva volana, nego se reparirala stara i automobil je svakako danas trebao da ide na servis – kaže Govedarica.

(Banjaluka.net)

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.