Magazin 23.07.2020.

GP “JAZAVAC”: Na ljetnoj sceni svakog ponedjeljka jedna epizoda serije “Meso”

ČITANJE: 1 minuta

Gradsko pozorište “Jazavac”, u saradnji s “Bosonoga produkcijom” iz Banjaluke, svakog ponedjeljka biće domaćin “Bosonoge večeri”, u sklopu koje će se prikazivati po jedna epizoda domaće serije “Meso”.

Projekcija prve epizode je zakazana za 3. avgust u 21 čas, a broj mjesta na novoizgrađenoj ljetnoj sceni “Jazavca” ograničen je na 50 zbog poštovanja mjera prevencije virusa korona. Prikazivanje serije “Meso” je planirano do kraja septembra, prenose Nezavisne.

“Ljetne večeri u Jazavcu” se organizuju prvi put, a sve kako bi publika ponovo uživala u pozorišnim komadima za koje je bila uskraćena proteklih mjeseci. “Živimo u vremenu kada oko nas imamo neko novo normalno, a ljetne večeri su tu da održimo mentalnu higijenu. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji s ‘Bosonogom’, naša publika će biti u prilici da svakog ponedjeljka pogleda jednu epizodu serije ‘Meso’, koja priča priču upravo o našem gradu”, poručuju iz Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Iako su mnoga pozorišta, pa tako i “Jazavac”, svoje scene tokom proteklih mjeseci preselila u online prostor, publika se zaželjela živih izvođenja predstava.

(SB/banjaluka.net)