Vijesti 14.08.2018.

GRAĐANSKA PATROLA Treće košenje trave u Obilićevu do kraja sedmice

ČITANJE: 1 minuta

Stanovnici Ulice Stevana Bulajića prijavili su putem „Građanske patrole“ nepokošene javne površine. Nadležni iz Odjeljenja za komunalne poslove odgovaraju da je treće košenje u naselju Obilićevo započelo 10. avgusta i da će trajati do kraja ove sedmice. U okviru ovih radova, biće obuhvaćena i njihova ulica.

Uz ovu, tokom protekle sedmice sugrađani su putem mobilne aplikacije prijavili i da se oko kontejnera u Ulici Knjaza Miloša stvara deponija, za koju su nadležne službe izdale nalog Čistoći za uklanjanje.

Sugrađani su preko „Građanske patrole“ prijavili smeće i nedostatak korpi za odlaganje otpada na obali Vrbasa, ispod dvorane „Obilićevo“. Nakon završetka procedure javne nabavke betonskih korpi za otpatke, kako su naveli iz Odjeljenja za komunalne poslove, pristupiće se postavljanju istih na navedenoj lokaciji.

Po prijavi da se u Ulici Relje Krilatice nalazi suvo stablo i da je polomljena grana stabla u Dr Vojislava Đede Kecmanovića, resorno odjeljenje izdalo je nalog za uklanjanje odnosno orezivanje stabala.