Magazin 25.08.2015.

Gradonačelnik Gavranović u posjeti Jadranki Stojaković

ČITANJE: 1 minuta

jadranka stojakovic

Gradonačelnik Banjaluke, Slobodan Gavranović posjetio je danas poznatu kantautorku zabavne muzike, Jadranku Stojaković, koja je smještena u Domu za starije osobe „Ivan Pavao II“ na Petrićevcu.

Tom prilikom, uručio joj je novčanu pomoć u iznosu od 2.000 KM.

– Naša sugrađanka, koja je vrsan umjetnik, imala je jednu zlu sudbinu da je doživjela povredu boraveći i radeći u Japanu. Sada je u takvom stanju da je potrebno da budemo svi s njom i da je podržimo – rekao je gradonačelnik.

On je podsjetio da je nedavno u Gradskoj upravi razgovarao sa pjevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem i da su tada dogovorili da će zajedno organizovati koncert posvećen  Jadranki.

Jadranka Stojaković je zahvalila gradonačelniku na posjeti i uručenoj pomoći, te mu poklonila svoju kompilaciju „Boje zvuka“ u izdanju Muzičke produkcije Radio-televizije Republike Srpske.

Direktor Karitasovog Doma za starije osobe, Žaklina Garić je naglasila da je Jadranka Stojaković posebna osoba za sve generacije.

– Ima puno prijatelja koji vrlo rado dolaze. Radnici Doma i svi prijatelji pokušavaju da joj obezbijede sve što je potrebno – rekla je Grićeva i dodala da posjeta gradonačelnika Gavranovića  – znači da nije zaboravljena.

(Banjaluka.net)