Magazin 31.12.2022.

Horoskopski znakovi kojima će ovo biti nezaboravan doček Nove godine

ČITANJE: 1 minuta

Ovo je vrijeme rezervirano za opuštanje, zabavu i druženje s porodicom i prijateljima. Saznajte koji će se horoskopski znakovi najbolje provesti na novogodišnjem dočeku i ispratiti staru godinu sa stilom.

Bik

Bikovi će biti odlično raspoloženi i željni akcije. Najbolje će se provesti oni koji su otputovali za praznike, ali i ostalima predstoji mnogo zabavnih trenutaka provedenih u krugu porodice i prijatelja. Samci će imati mnogo razloga za osmijeh jer će na dočeku ostvariti uzbudljivo poznanstvo.

Djevica

I Djevicama će posljednji vikend u godini ostati u sjajnom sjećanju. Neki će provesti prijatno i kvalitetno vrijeme s partnerom i djecom, ali najbolje će se zabaviti oni koji slave s društvom. Zadovoljni će biti i samci jer će primiti čestitku osobe koja im se sviđa. To bi mogao biti početak lijepe ljubavne priče.

Škorpija

Škorpija će biti toliko dobro raspoloženi da će mnogima to biti čudno. Većina ljudi navikla ih je da gleda namrgođene pa će im biti neobično vidjeti ih da se toliko smiju, ali svidjeće im se promjena. Na samom će dočeku sresti neke drage ljude koje nisu dugo vidjeli, a moguće je i poznanstvo koje će puno obećavati.

Jarac

Jarcima će posljednji dan u godini biti poseban. Javiće im se neko ko im je drag, ali od koga su se udaljili i to će probuditi u njima novu nadu. Ako provode staru godinu kod kuće, porodično okupljanje ne samo da će proći bez uobičajenih trzavica već će im pružiti obilje smeha i zabave, piše B92.