Magazin 24.05.2024.

Humanitarni koncert Albine Smajlović Tomić i Maje Gvozden Regodić 

ČITANJE: 1 minuta

Humanitarni koncert soprana Albine Smajlović Tomić i pijanistkinje Maje Gvozden Regodić, biće održan 28. maja 2024. godine u Koncertnoj dvorani Banskog dvora, a povodom Svjetskog dana oboljelih od multiple skleroze.

Program koncerta će upotpuniti Marija Šestić (vokal) i Ksenija Regodić (flauta). Besplatne pozivnice možete preuzeti na biletarnici Banskog dvora u periodu od 12 do 18 časova.

Oboljeli od multiple skleroze su među nama, ali to često ne primjećujemo jer je ovo, kako se često kaže, “bolest sa hiljadu lica”.

“Koncert šalje i poruku da oboljeli rade, stvaraju i savladavaju prepreke koliko god je to moguće, mada mnogi među njima i nemaju pristup adekvatnom liječenju. Zbog toga im pokažimo da nisu sami u tome i podržimo ih kroz dobrovoljnu donaciju koja će se moći priložiti na samom ulazu u Koncertnu dvoranu”, navodi se unajavi koncerta.

Sav prihod od donacija biće upućen za liječenje najugroženijih pacijenata. Koncert se organizuje u saradnji sa Udruženjem oboljelih od multiple skleroze Republike Srpske.

Pored mogućnosti donacije na licu mjesta svi koji žele mogu svoju donaciju uplatiti i na žiro računa Udruženja – broj: 567 162 19000025 83 otvoren kod Atos banke.