Vijesti 06.04.2021.

Ilić: Novi prijedlog budžeta dostavljen u moj kabinet

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka rekao je da je novi prijedlog budžeta dostavljen u njegov kabinet.

Potvrdio je da je u planu da se sutra zakaže kolegijum Skupštine grada i da na njemu definišu koji je to novi datum održavanja vanredne sjednice.

– Juče sam spomenuo da ću podržati da se zakonski rok od 90 dana skrati i mislim da će svi odbornici to podržati. Stav gradonačelnika i savjetnika je bio da će uvažiti što je više moguće amadmana od odbornika i svih onih koji su imali amadmane- naveo je Ilić.

On je dodao da se nada da će predloženi amadmani biti uvršteni u što većoj mjeri kako ne bi bilo potrebe za novim amadmanima, piše Srpskainfo.

Komentarišući amadman koji se odnosi na dodjelu pomoći zdravstvenim radnicima Ilić je kazao da oni zdravstvenim radnicima žele pomoći.

– Radnici na UKC RS liječe najveći broj Banjlučana i mi ih nismo razdvajali da li su u nadležnosti grada ili Republike. Mi tim ljudima želimo pomoći i nastojaćemo da i tome istrajemo – pojasnio je Ilić.

Kaže da su dogovori koje su vodili o budžetu su išli u  “ ispravnom smjeru” te da misli da će Banjaluka uskoro imati budžet.

(E.M)

Oznake: Mladen Ilić