Biznis 26.08.2015.

Interaktivna mapa m:tel-a broji 400 dobrih djela širom BiH

ČITANJE: 2 minute

Screen Shot 2015-08-26 at 13.46.36

Dobra djela rađaju nova dobra djela, a njihova pozitivna energija se širi poput munje i osvjetljava staze solidarnosti i razumijevanja koje nikada ne treba zapustiti.

Jedan od takvih puteva već neko vrijeme stvara kompanija m:tel pomoću akcije “Dobro djelo” i interaktivne mape na adresi www.dobrodjelo.com, na kojoj skuplja dobra djela iz svih opština BiH, a do sada ih je prijavljeno 400.

A, kako se dobro dobrim vraća, kroz ovu akciju kompanija m:tel će opštini sa najvećim brojem upisanih dobrih djela pokloniti dječije igralište. Naravno, i vi možete pomoći da obradujete klince i klinceze iz vaše opštine, tako što ćete posjetiti sajt www.dobrodjelo.com, podijeliti svoju priču i neko dobro djelo, a zatim na mapi označiti mjesto, odnosno, opštinu u kojoj se ono desilo.

Na samom sajtu ćete među spomenutih 400 djela sasvim sigurno naći motivaciju da nam se i sami javite. Među njima se nalaze stanovnici Gradiške, koji su u humanitarnoj akciji prikupili novac za izgradnju kuće za četvoro djece bez roditelja iz Bratunca. Zatim, tu su i građani Banjaluke koji su učestvovali u akciji uređenja pješačkih i biciklističkih staza u dužini od sedam kilometara, te više od 30 članova livanjskog moto-kluba “Vukovi”, koji su darovali krv u Službi za transfuziju krvi Kantonalne bolnice Livno.

Kao što vidite, ne postoje kvalifikacija dobrih djela, jer su sva jednako važna, pa tako možete upisati sva dobra djela koja ste učinili ili vidjeli da neko čini za druge.

– Sigurni smo da se sa mnogo ovakvih primjera svako od vas susreo u komšiluku, na ulici, u prodavnici, na poslu ili slično, te se unaprijed radujemo vašim prijavama, jednako kao što će se i najmlađi obradovati novim igralištem. Napišite nam tekst, postavite video zapis, fotografiju ili, recimo, samo podijelite link sa nekog web portala, jer je najvažnije da pokažemo koliko smo zaista humani i koliko ambasadora dobrote imamo oko sebe- poručili su iz kompanije m:tel.

Vidimo se na www.dobrodjelo.com!

(PR)