Magazin 12.05.2022.

Isak Šabanović otkrio detalje odnosa sa Aleksandrom Mladenović

ČITANJE: 2 minute

Kada su paparaci uslikali zvijezdu ”Granda” Isaka Šabanovića u društvu njegove godinu dana starije koleginice Aleksandre Mladenović, odmah su krenule spekulacije da su mladi pjevači u ljubavnoj vezi.

Da bi govorkanja i dalju misteriju oko njihovog odnosa, Isak i Aleksandra odlučili su da priznaju da su u vezi već dva mjeseca.

“Istina je. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i srećni”, rekao je Isak.

Iako kaže da ne voli mnogo da iznosi detalje privatnog života, Šabanović je ekskluzivno za naš portal otkrio detalje veze sa Aleksandrom.

“Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo, a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice”, počeo je priču Isak, pa dodao:

“Ona je pre toga izjavila da sam joj simpatičan i prijao mi je taj njen komentar, ali pošto sam jako stidljiv teško da bih joj prvi prišao ma koliko god da mi se svidela.”

Kako kaže, koleginica ga je osvojila samopouzdanjem, smislom za humor i razumevanjem koje je pokazala za mnoge stvari.

“Razumevanje se u našem poslu svakako podrazumeva i imamo ga jedno prema drugom, tako da je i olakšavajuće što radimo isti posao. U našoj vezi najbitnije je poverenje, a meni žene stalno prilaze ali ja sam jako veran muškarac i zanima me samo Aleksandra”, priča on.

U nekoliko medija se nakon njihovog priznanja da su zajedno, pojavila informacija da su već započeli zajednički život, što Isak demantuje.

“Nismo ni razgovarali na temu zajedničkoj života jer je rano za to, jer smo od 1. marta zajedno, znači malo jače od dva meseca”, otkrio je Isak za Grandonline.

(A. S.)