Magazin 29.10.2015.

Istetovirao je srce na mjestu srca, a razlog za to je dirnuo cijeli svijet

ČITANJE: 1 minuta
srce
Zaljubljenici u tetovaže konstantno šaraju svoja tijela raznim crtežima. U početku svaka tetovaža ima neku svoju priču, ali onda kreće ona “daj šta daš”. Jedan zaljubljenik u tetovaže je naslikao na svom tijelu srce na mjestu gdje se nalazi srce, a sam razlog za to je da se naježiš.

Naime, jedan muškarac je istetovirao srce na mjestu srca i objavio tu fotografiju na “Reditu” sa objašnjenjem zašto je baš to istetovirao i samim tim je sakupio na hiljade lajkova.

Istetovirao je srce u čast svog donora.

Odgovarajući na postavljena pitanja na Reditu, korisnik MoTioNz koji je i objavio fotografiju, objasnio je da je imao transplantaciju srca kada je ima 14 godina.

“Imao sam srčani problem, tačnije srce mi je bilo preveliko i nije pravilno pumpalo krv. Poprilično sam bio loše, povraćao sam svakog dana i izgubio dosta kilograma”, napisao je on.

“Ugradili su mi pejsmejker kada sam imao 12 godina, ali i dalje se moje stanje pogoršavalo i morao sam da imam transplantaciju dvije godine kasnije”, istakao je MoTioNz.

Fantastično je to da je MoTioNz od samog početka u kontaktu sa porodicom svog donatora.

“Naše porodice su veoma bliske. Mjesto gdje živim je udaljeno 9 sati od njih, ali često se posjećujemo, idemo na večere, družimo se”, dodao je MoTioNz.

Za svoju tetovažu je rekao: “Otišao sam kod njih sa novom tetovažom kako bih im pokazao da sam presrećan i prezadovoljan zbog toga što su učinili za mene, a nisam pronašao bolji način da im zahvalim”.

“Zar ne izgleda strava? Složićete se”, napisao je on.

(Metro.co.uk)