Magazin 06.11.2015.

Istraživanje: Bradati muškarci češće varaju, učestvuju u tučama i kradu!

ČITANJE: 1 minuta
bradonja
Pripadnice ljepšeg pola često smatraju muškarce sa bradom za misteriozne loše momke. Sudeći po nedavno sprovedenoj anketi, izgled u ovom slučaju nimalo ne vara.

Istraživanje koje je realizovala socijalna mreža Eva pokazalo je da su upravo bradonje loši momci koji su učestvovali u raznoraznim, ne baš pohvalnim, aktivnostima.

Studija sprovedena u Engleskoj, koja je obuhvatala 1500 anketiranih muškaraca, dala je sljedeće rezultate:

47 odsto bradatih muškaraca priznalo je da je varalo ljepšu polovinu, dok je to isto priznalo 20 odsto uredno obrijanih muškaraca

45 odsto bradatih muškaraca priznalo je da je uživalo u tuči pesnicama, u poređenju sa 29 odsto glatko obrijanih muškaraca

40 odsto bradatih muškaraca priznali su da su u nekom trenutku u životu nešto ukrali, a isto to priznalo je 17 odsto uredno obrijanih muškaraca.

Naredna statistika ide još manje u korist bradonja. Oko 65 odsto anketiranih žena izjavilo je da se nikad ne bi upustili u romantični odnos sa bradatim muškarcem, a 44 odsto njih bradu smatra za nedostatak higijene. I na kraju, više od 35 odsto žena izjavilo je da bi radije bili sa sijedim i starim, nego sa bradatim muškarcem. Nemamo komentar na ovo posljednje!

A šta vi, drage naše čitateljke, mislite o ovome? Da li više volite bradate, ili uredno obrijane momke?

(Banjaluka.net)