Vijesti 15.10.2018.

IZNESITE KRUPNI OTPAD Od danas jesenja akcija čišćenja i uređenja grada

ČITANJE: 1 minuta

Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada počela je danas, 15. oktobra. Odvoz krupnog otpada, izuzev građevinskog, i ove jeseni biće organizovan po mjesnim zajednicama. Otpad će se moći odložiti u postavljene kontejnere, kao i na druga mjesta pristupačna vozilima za odvoz.

Kako je predviđeno programom, u prvom dijelu ove akcije, od 15. do 29. oktobra biće organizovan odvoz otpada iz mjesnih zajednica: Karanovac, Srpske toplice, Obilićevo I i II, Starčevica, Vrbanja, Ada, Debeljaci, Česma, Priječani, Krupa na Vrbasu, Rekavice I i II, Krmine, Agino selo, Bočac, Ljubačevo, Stričići, Pavići, Kola, Goleši i Čokorska polja.

U drugom dijelu akcije, od 29. oktobra od 10. novembra, otpad će moći da odlažu stanovnici mjesnih zajednica: Kočićev vijenac, Pobrđe, Lauš I i II, Paprikovac, Petrićevac, Bulevar, Centar I i II, Borik I i II, Nova varoš, Rosulje, Lazarevo I i II, Zalužani, Kuljani, Drakulić, Šargovac, Motike, kao i iz: Bronzani majdan, Stratinska, Borkovići, Kmećani, Bistrica, Saračica, Piskavica, Verići, Šimići, Potkozarje, Mišin han, Prijakovci i Dragočaj.

I ovom prilikom, pozivamo sugrađane da se uključe u akciju i iznesu otpad na za to predviđena mjesta.

Jesenju akciju, nadležne gradske službe provode u saradnji sa građanima, školama, ustanovama i udruženjima, te uz koordinaciju sa mjesnim zajednicama i preduzećima „Čistoća“ i „Eko euro tim“, koja će odvoziti otpad.