Sport 06.03.2018.

Janković pred Zrinjski: Tradicija na našoj strani

ČITANJE: 1 minuta

U posljednjem kolu regularnog dijela sezone u Premijer ligi BiH banjalučki Borac dočekuje lidera na tabeli, ekipu Zrinjskog.

Trener Borca Igor Janković ističe da je Zrinjski favorit, ali i da će njegova ekipa pružiti makismum kako bi došla do povoljnog rezultata.

“Sutra je Zrinjski favorit ali mi imamo svoje šanse. Uz kvalitetan pristup od prve minute i ogroman angažman možemo stići do pozitivnog rezultata. Na kraju krajeva, i tradicija je na našoj strani. Nemamo kadrovskih problema i nema razloga da ne odigramo kvalitetnu utakmicu, iako će uslovi za igru biti jako teški, tako da taj voljni momenat mora da bude na vrhunskom nivou“, rekao je Janković.

Igrači Borca nisu uspjeli da se plasiraju u ligu za prvaka, ali sa dosta samopouzdanja dočekuju Zrinjski poslije remija sa Slobodom u Tuzli u prošlom kolu.

“Atmosfera u svlačionici je izvanredna. Borac ima svoj kvalitet i sigurno je da će se truditi u svakoj utakmici da napreduje i pokazuje više“.

Zanimljivo, posljednji put Zrinjski je pobijedio Borac 28. februara 2009. godine, a Borac je u prošlom duelu u jesenjem dijelu sezone uspio da osvoji bod u Mostaru.

“Tradicija je na našoj strani ali ne treba da se zamaramo brojkama već da izađemo na teren i što kvalitetnije odradimo posao pa rezultat neće izostati“, poručio je Janković.

Meč između Borca i Zrinjskog na Gradskom stadionu u Banjaluci  igra se u srijedu od 15 časova.

(Mondo)