Sport 20.11.2017.

Janković zadužen za sportski sektor Borca, ukinuta funkcija sportskog direktora

ČITANJE: 1 minuta

Čelnici FK Borac odlučili su da ukinu funkciju sportskog direktora, koju je do danas obavljao dugogodišnji kapiten Oliver Jandrić, a brigu o kompletnom sportskom centru preuzeće Igor Janković, šef omladinske škole.

Fudbalski klub Borac povodom toga je izdao saopštenje.

– Poslije svih dešavanja od početka sezone, pa do poslednjeg prvenstvenog poraza od Željezničara u Banjaluci, Upravni odbor FK Borac donio je odluku da ukine fuknciju sportskog direktora, te da kompletan sportski sektor povjeri Igoru Jankoviću, dosadašnjem šefu omladinske škole. Na taj način u klubu je objedinjena funkcija koordinatora omladinske škole i sportskog direktora prvog tima – piše u saopštenju kluba iz Platonove ulice.

Ovim potezom uprava je htela da napravi promjene, odnosno da izvuče maksimum iz ekipe u narednom periodu.

Takođe, Janković će analizirati i rad stučnog štaba, o čemu će više biti riječi na predstojećoj konferenciji za novinare, koja će biti održana u sredu u 12 časova.

Na istoj, novinarima će se obratiti direktor kluba, Dejan Lukendić, i sam novi koordinator sportskog sektora FK Borac, Igor Janković.

Sa dosadašnjim sportskim direktorom, Oliverom Jandrićem, biće obavljen razgovor, te će on biti raspoređen po novoj sistematizaciji, ukoliko bude postignut dogovor.

(EuroBlic)