Magazin 05.07.2016.

Junior Jack najavljuje 5. rođendan Nektar FreshWave Festivala

ČITANJE: 2 minute

Junior Jack u okviru ovogodišnje kampanje Nektar FreshWave Festivala nastupiće u subotu, 16. jula na banjalučkoj obali Vrbasa u Opium Beach Bar-u!

Još manje od mjesec dana ostalo je do jubilarne proslave Nektar FreshWave festivala, a nepostoji značajnije ime koje može publiku pozvati na veliku, trodnevnu, rođendansku zabavu od Junior-a Jack-a, prvog headliner-a najboljeg elektronskog festivala u BiH!

Junior Jack se publici FreshWave Festivala predstavio nezaboravnim nastupom na Main bini festivala. Vito Lucente, rođen je u Italiji, da bi se, u svojim ranim tinejdžerskim godinama sa svojom porodicom preselio u Belgiju, u Brisel, gdje i sada živi i radi. Podneblje u kome se našao, sa vrlo kvalitetnim klubovima, ubrzo ga je zainteresovalo za bavljenje muzikom, što je dovelo do odličnih izdanja i saradnje sa najvećim imenima elektronske muzike.

Naime, nakon 4 godine Junior Jack nastupiće ponovo u Banjaluci i to u autentičnom ambijentu Opium Beach Bara, na obali rijeke Vrbas. Glamurozni nastup upotpuniće mnoštvo pratećih sadržaja, a za sve posjetioce pripremljeni su i posebni sadržaji. Rezervišite subotu, 16. jul samo za ovaj događaj, zabava počinje u 20 časova, a ulaznica košta 8KM!

Treća festivalska bina

Povodom najluđe rođendanske zabave na banjalučkoj tvrđavi Kastel, organizatori su odlučili da regionalne izvođače koji se bave hip hop, dub step, drum&bass zvukom okupi na trećoj festivalskoj bini koja nosi naziv Massive, a na kojoj će između ostalih nastupiti Filip Motovunski,Rahmanee, Timbe (Bad Copy). Uskoro donosimo više detalja!

Podsjećamo da su svoj nastup na 5. izdanju festivala potvrdili: Anna, Marshall Jefferson, Fedde Le Grand, Prok & Fitch, kao i Umek i Federico Molinari, John Belk, Calavera & Mania, Peppe, Whyt Noys, Pero FullHouse, Ivan Komlinović, Teo Haruda, FlatFunk, Damir Hofman, Wise D Kobe, Borg, Ana Nikolic, Mili Šefić, Mandarina, Danijel Kević, Beatshakers, Mirko&Meex, Miloš Stankić, Marko Vuković & Bokee, Zwein, Marina Karamarko, Nebs Jack, Joma Maja, Mladen Tomić, Siniša Tamamović i mnogi drugi!

Podsjećamo da su od 4. jula aktuelne pune cijene ulaznica od 55 KM za sve dane festivala, dok su jednodnevne po cijeni od 20KM, a dostupne su u banjalučkom pabu Debela Berta, turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci i putem internet servisa za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba!

Više informacija na www.freshwavefest.com i na FB strani FreshWave Festival!

(nezavisne.com)