Magazin 10.10.2022.

Kamila odbija da prihvati važan detalj kraljevskog stila

ČITANJE: 1 minuta

Poznato je da kraljica supruga Kamila voli nakit, ali nikada se nije odlučila da probuši uši i uvijek nosi minđuše na klips.

Kamila odbija da se povinuje jednom od trendova kraljevskog stila i odbija da probuši uši, uprkos tome što je popularna u britanskoj kraljevskoj porodici, piše RTS.

“Sigurno neću bušiti uši, niko ne može da me natjera. Odbijala sam to do sada, odbijam i dalje. Sigurno se neću predomisliti sada u 75. godini”, rekla je Kamila za Vog.

Iako su minđuše za probušene uši ekstravagantan i raskošan modni i stilski dodatak, i uprkos tome što ima pristup nekim od najboljih kolekcija nakita u cijelom svijetu, pravljenim za probušene uši, kraljica supruga Kamila se nije predomislila.

Prema pisanju stranih medija, Kamila navodno smatra da se ovim činom “skrnavi ljudsko tijelo”.
Ipak, princeza Kejt i Megan Markl, pa čak i pokojna kraljica Elizabeta, imale su probušene uši i poznate su kao ljubitelji klasičnih minđuša.

Kamila nosi par bisernih minđuša na kopču. Ona ima najnevjerovatniju kolekciju bisernih ogrlica, kao i zlatnu ogrlicu s akvamarinom i dijamantskom kopčom i ogrlicu s ružičastim topazom i dijamantskom kopčom.