Magazin 01.12.2015.

Kćerki Zorana Cvijanovića nedostaje 7.000 dolara za školovanje u SAD

ČITANJE: 1 minuta
zoran cvijanovic kcerka
Milena, kćerka proslavljenog glumca Zorana Cvijanovića, i pored svih finansijskih problema u koje je zapao njen otac, odlučila je da upiše prestižni Berkli univerzitet u Bostonu.

Naime, ona je uz pomoć stipendije pokrila dio školarine, a u pomoć su joj pritekli i roditelji. Međutim, kako bi naredne godine upisala studije nedostaje joj još novca koji pokušava da prikupi, prenose srpski mediji.

Zoranova kćerka je otvorila fond na sajtu specijalizovanom za ovu namjenu, i za 30 dana koliko on postoji uspjela je da prikupi 800 dolara. Među prvima koji su donirali simboličnu sumu za Milenino školovanje bile je polovina Vaterpolo reprezentacije Srbije: Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić. Ipak, prvi na spisku se našao Zoran Cvijanović koji je uplatio 50 dolara.

Mileni nedostaje još 7.000 dolara kako bi stigla do svog cilja. I pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna.

Glumčeva starija kćerka je završila odsjek za klavir u školi “Josif Marinković”, u martu je položila prijemni na Berkliju, a uz pomoć stipendije je uspjela da pokrije manji dio troškova.

Kako izvor blizak glumcu kaže, Zoran je upotrijebio sav svoj glumački kredibilitet i kucao na sva vrata kako bi uspio da ispuni fond za školovanje svoje kćerke.

U poslovnom brodolomu koji je doživio izgubljen je i novac za Milenino školovanje, a želio je da kćerki nadoknadi ono što se inače u porodici Cvijanović podrazumijevalo.

(NN)