“KECMAN” STUDIO – najbolji izbor za personalni trening i rekreaciju

“Kecman” studio je potpuno nov i moderno opremljen prostor za treninge u Banjaluci koji se prostire na 340 m² i nudi usluge individualnih, poluindividualnih i grupnih treninga.

Studio je podijeljen u dva dijela, jedan dio od 170 m² predviđen za grupne aktivnosti a drugi za individualne i poluindividualne treninge sa rekreativcima i sportistima.

Na usluzi u studiju su vlasnik i trener Saša Kecman i njegov radni kolega Sait Huseinbašić.

“Nadamo se proširenju kvalitetnog radnog kolektiva. Potpisana je i saradnja za Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta. Studenti će imati priliku da dođu na praksu i oni koji se najbolje pokažu će ostati u radnom odnosu”, kaže Kecman.

Pored Zumbe, novina u studiju je Penalty box, popularan u svijetu, kako među rekreativcima, tako i među sportistima. Tu je takođe i Farrago fitness kojem je dao unikatno ime i uvrstio, pored ostalih rekvizita, i skejtbord.

Saša Kecman je diplomirani trener atletike, instruktor zumbe i penalty box-a sa svim licencama, koji ne prestaje sa edukacijom i proširivanjem svog znanja. Takođe je bivši atleticar, reprezentativac i prvak BiH u sprinterskim disciplinama koji je, napustivši atletiku, ljubav prema sportu pretočio u ljubav prema poslu jer je jedan je od rijetkih koji danas radi ono što voli i, kako kaže, može da živi od toga.

Podršku “Kecman” studiju dao je i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Svi zaintersovani za treninge u “Kecman” studiju mogu se javiti porukom ili pozivom na Viber na broj telefona  063-729/599. Takođe na Appstore i Playstore je dostupna aplikacija KECMAN STUDIO za sve aktivne i potencijalne klijente.

Uskoro će biti pokrenut i Youtube kanal kao i IGTV tutorijali i snimci za sve one koji ih prate a i one koji ne mogu da treniraju u studiju. Takođe, na vebsajtu planiranom do kraja godine, klijenti će imati uslugu i online treninga.

“Kecman” studio nalazi se na novoj lokaciji u krugu Čajaveca (Jovana Dučića 23a) na drugom spratu.

DODIK: Izetbegovićevo negiranje ustavne strukture uvod u propast BiH

Izjava Bakira Izetbegovića da će u Savjetu ministara biti mjesta samo za stranke koje entitete podrede instituicijama BiH, dodatno je otežala pregovore o formiranju nove vlasti. Ovu izjavu, predstavnici SNSD-a smatraju ucjenom i smišljenom provokacijom. Istovremeno, predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavljuje da je ta stranka počela aktivnosti za formiranje Savjeta ministara, u kojem će, kažu,

RAJČEVIĆ: Tri principa reforme visokog obrazovanja

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se koncept reforme visokog obrazovanja zasnivati na tri principa – internacionalizacija, modernizacija i racionalizacija.

ZANIMLJIVA IZLOŽBA Kreativni đaci bude svijest o zdravoj hrani

Slatkiši i sokovi bez šećera, zdrave žitarice, razne vrste voća i povrća, zimnica i ajvar krasili su danas štandove ispred Osnovne škole “Jovan Cvijić” u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, čiji su učenici organizovali izložbu zdrave hrane.