“KECMAN” STUDIO – najbolji izbor za personalni trening i rekreaciju

“Kecman” studio je potpuno nov i moderno opremljen prostor za treninge u Banjaluci koji se prostire na 340 m² i nudi usluge individualnih, poluindividualnih i grupnih treninga.

Studio je podijeljen u dva dijela, jedan dio od 170 m² predviđen za grupne aktivnosti a drugi za individualne i poluindividualne treninge sa rekreativcima i sportistima.

Na usluzi u studiju su vlasnik i trener Saša Kecman i njegov radni kolega Sait Huseinbašić.

“Nadamo se proširenju kvalitetnog radnog kolektiva. Potpisana je i saradnja za Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta. Studenti će imati priliku da dođu na praksu i oni koji se najbolje pokažu će ostati u radnom odnosu”, kaže Kecman.

Pored Zumbe, novina u studiju je Penalty box, popularan u svijetu, kako među rekreativcima, tako i među sportistima. Tu je takođe i Farrago fitness kojem je dao unikatno ime i uvrstio, pored ostalih rekvizita, i skejtbord.

Saša Kecman je diplomirani trener atletike, instruktor zumbe i penalty box-a sa svim licencama, koji ne prestaje sa edukacijom i proširivanjem svog znanja. Takođe je bivši atleticar, reprezentativac i prvak BiH u sprinterskim disciplinama koji je, napustivši atletiku, ljubav prema sportu pretočio u ljubav prema poslu jer je jedan je od rijetkih koji danas radi ono što voli i, kako kaže, može da živi od toga.

Podršku “Kecman” studiju dao je i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Svi zaintersovani za treninge u “Kecman” studiju mogu se javiti porukom ili pozivom na Viber na broj telefona  063-729/599. Takođe na Appstore i Playstore je dostupna aplikacija KECMAN STUDIO za sve aktivne i potencijalne klijente.

Uskoro će biti pokrenut i Youtube kanal kao i IGTV tutorijali i snimci za sve one koji ih prate a i one koji ne mogu da treniraju u studiju. Takođe, na vebsajtu planiranom do kraja godine, klijenti će imati uslugu i online treninga.

“Kecman” studio nalazi se na novoj lokaciji u krugu Čajaveca (Jovana Dučića 23a) na drugom spratu.

PREMIJERA: Predstava “Sirano de Beržerak” u Dječjem pozorištu RS

Predstava “Sirano de Beržerak” koju je po tekstu Igora Bojovića režirao Jug Radivojević biće premijerno izvedena sutra u 19 časova u Dječijem pozorištu Republike Srpske. Naslovnu ulogu, Sirana de Beržeraka, igra Aleksandar Blanić, a Princezu Roksanu igra Ana Anđelić. Grofa de Plisa tumači Đorđe Janković, Madmoazelu Šizelu Aleksandra Spasojević a Lepog Kristijana Dragan Vučić. Kadete

LUKAČ: Saradnja MUP-a i EUFOR-a zadovoljavajuća

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i komandant EUFOR-a Rajnhard Trišak ocijenili su danas da je zadovoljavajuća dosadašnja saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ i EUFOR-a i izrazili nadu da će takva biti i dalje. Iz MUP-a Republike Srpske saopšteno je da je na sastanku u Banjaluci bilo riječi o stanju bezbjednosti u Republici Srpskoj,

21. KOLO PREMIJER LIGE: FK Borac dočekuje FK Sarajevo

Utakmica 21. kola BHT Premijer Lige BiH igra se u subotu, 29. februara, od 16:30 časova na Gradskom stadionu Banja Luka. FK Borac dočekuje ekipu FK Sarajevo na domaćem terenu, pred banjalučkom publikom. Crveno plavi tim očekuje svoje navijače 29. februara u 16:30 časova, na našem terenu, na Gradskom stadionu. Navijajmo za Borčevu prednost i

SVE BLIŽI NOVOJ KANDIDATURI: Konačni obračun Pavića sa Nešićem na skupštini DNS-a?

Marko Pavić je sve bliži novoj kandidaturi za predsjednika DNS-a, iako je to za Nenada Nešića najgori mogući scenario. Prema Statutu DNS-a, predsjednika može da kandiduje jedna trećina opštinskih i gradskih odbora, odnosno 24 odbora ili jedna trećina regionalnih odbora od ukupno 10. Pavić trenutno ima podršku 21 odbora i nedostaju mu još tri odbora,