Biznis 10.06.2022.

Ko Super Nova karticom plaća, novim autom se kući vraća

ČITANJE: 1 minuta

Nova banka, u saradnji s kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica, uključujući kartice digitalizovane putem usluge e-Novčanik, dostupne kroz aplikaciju Smart Nova. Trajanje nagradne igre je od 10. juna do 10. avgusta 2022. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno pet transakcija plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom iznosu od 5,00 KM po transakciji. Pet izvršenih transakcija, u minimalnom iznosu od 5,00 KM, čine jedan elektronski kupon koji u bazi podataka dobija jedinstveni broj, a svaki pojediničani kupon uključen je u nagradno izvlačenje. Pridruživanje bazi podataka je automatizovano, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava.

Glavna nagrada je automobil Hyundai i30, dok nagradni fond čine i dva električna trotineta. Izvlačenje nagrada održaće se javno, 25. avgusta 2022. godine, u periodu od 17.00 do 18.00 časova, u programu Alternativne televizije, u emisiji Centar dana, pod nadzorom Komisije za praćenje regularnosti. Dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim izborom.

Pravila nagradne igre dostupna su na web stranici Nove banke www.novabanka.com.

(N.S)