Magazin 17.09.2020.

KOMŠIJE OTKRIVAJU: Romana Panić nigdje ne izlazi, prijatelji joj donose namirnice

ČITANJE: 1 minuta

Romana Panić deportovana je iz Australije prije nešto više od mjesec dana, a nakon odslužene dvije trećine zatvorske kazne zbog pljačke bankomata. Komšije na Voždovcu je nedjeljama nisu vidjele da izlazi iz zgrade.

Jedan od stanara zgrade u kojoj živi banjalučka pjevačica je medijima ispričao da pjevačicu nije viđao, osim u novinama kada se vratila iz Australije, ali da jeste neke ljude za koje je čuo da su njeni prijatelji i rođaci.

– Koliko znam, živi na trećem spratu, desno od lifta, tu su dva stana, nisam baš siguran koji je njen. Čuo sam da se ne kreće i da joj prijatelji i rođaci donose namirnice. Tako se priča da su ih viđali s kesama iz marketa. Čuo sam i da ona sa sprata liftom uvijek ide direktno u garažu, pa je možda i zato teško sresti – kaže za Kurir.

Inače, ispred Romaninog stana nalaze se muške i ženske patike. Glasovi se nisu čuli, niti je neko otvarao vrata. Komšije kažu da ovih dana nisu viđale nepoznatog muškarca u zgradi. Vrlo je moguće da je ovaj par otputovao negdje kako bi se osamio, ili su otišli u Banjaluku, gdje žive Romanini roditelji.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: romana panic