Biznis 02.11.2015.

Konačno: Microsoft će pružiti informacije šta donose nadogradnje Windowsa 10

ČITANJE: 1 minuta
windows10
Ukoliko ste već instalirali Windows 10 onda vjerovatno znate da Microsoft ne pruža informacije o tome šta donose nadogradnje operativnog sistema. Jedino što se spominje je kratka poruka o poboljšanjima i optimizacijama performansi. Samim tim, nije nikakvo iznenađenje da je većina koja koristi Windows 10 kritikovala Microsoft za ove promjene, posebno imajući u vidu da žele da uvijek imaju kontrolu nad nadogradnjama koje instaliraju, a koje se ponekad mogu pokazati kao sa više štete nego koristi.

Srećom, izgleda da je Microsoft riješio da posluša korisnike, te smo mogli da čujemo kako šef Windowsa Teri Majerson poručuje da kompanija sada radi na tome da promijeni ovaj pristup i obezbijedi nam listu promjena koje donosi svaka nadogradnja operativnog sistema.
Takođe je iskorišćena prilika da se ponovo potvrdi saradnja Microsofta sa korisnicima, uz poruku da je ovo dokaz da Microsoft sluša mišljenje korisnika.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato kada Microsoft namjerava da počne sa davanjem informacija o tome šta donose nadogradnje Windowsa 10.

(Softpedia.com)