Magazin 12.12.2022.

Koncert ansambla “Bandoneon Square” u srijedu u Banskom dvoru

ČITANJE: 1 minuta

Koncert ansambla “Bandoneon Square”- kojim će ovaj bend proslaviti značajan jubilej-10 godina postojanja biće održan u srijedu  14. decembra u 20.00 časova.

“Ove godine obilježavamo mali jubilej, deset godina postojanja benda, i za nas ovaj koncert predstavlja više od uobičajeng nastupa. U ovih deset godina ostali smo vjerni tangu, ali ovaj put sa nešto ‘čvršćim’ zvukom uslovljenim korištenjem bubnja umjesto perkusija. Ovim jubilejom pridružujemo se mnogo većem i značajnijem jubileju, 90 godina postojanja  Banskog dvora – Kulturnog centra.  Sa željom da još mnogo decenija ova ustanova bude reprenzent kulturnih dešavanja u gradu, SREĆAN NAM ROĐENDAN” – poručili su iz benda Bandoneon Square

Gosti na koncertu će biti Palladio String Quartet, Sanja Zelić, Slađana Zrnić, Emina Keskinović, Marko Ružić i Plesni klub “Tango Natural”.

Ulaz na koncert je besplatan, a pozivnice za koncert mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora, svakim radnim danom, osim vikendom u periodu od 12.00 do 18.00 časova.