Biznis 12.09.2015.

Kouzonova akademija: Posao za 1.000 mladih ljudi

ČITANJE: 1 minuta
kouzon

Kouzon korporacija pokreće unikatan projekat, koji se dešava po prvi put na Balkanu “Kouzon traveling hospitality academy “, koji ima za cilj da osigura posao za 1.000 mladih ljudi.

Cilj ovog projekta koji se dešava u sklopu velike jesenje kamapanje jeste prezentacija šta Kouzon nudi kao korporacija, a sama akademija je potpupno besplatna..

U toku prezentacije Kouzon tim će da predstavi koje kvalifiikacije kandidat treba da posjeduje ako želi da bude dio Kouzon Traveling Hospitality Academije, čiji je glavni cilj mogućnost zapošljavanja u inostranstvu.

Izaberite jedan od vama najbližih gradova u Bosni i Hercegovini , gdje će se održati akademija i obezbjedite svoje mjesto već danas: Sarajevo 16. septembar, Tuzla 17. septembar, Brčko  18. septembar i Banjaluka 19. septembar.

Organizatori kao razlog pokretanja ove akademije navode mogućnost da se kandidati što bolje pripreme za glavni intervju sa poslodavcima, jer oni jednostavno nisu upoznati sa standardima viskokog ugostiteljstva i teže prolaze intervjue.

Sama akademija će da traje četiri sata, a na njoj će svi oni koji imaju relevantno radno iskustvo u hotelijerstvu imati priliku da usavrše svoje znanje, manire i otvore svoje vidike kada su u pitanju poslovi u visoko prestiznim kompanijama.

Prijave se mogu poslati na e-mail [email protected] , a za sve detaljnije informacije pozovite na 066 / 533 -030 .