Sport 08.02.2017.

Krupu ruše “prestrogi penali”

ČITANJE: 1 minuta

Fudbaleri Krupe odigrali su tri meča na pripremama u Ohridu i protiv nih su svirana čak četiri penala.

Bez obzira na to Banjalučani imaju skor od dvije pobjede i poraz.

Nakon trijumfa protiv Pobede (3:0) i poraza od Škupija (2:3) i protiv Renove (2:1) je dosuđen penal za protivničku ekipu.

Jedino Pobeda nije uspjela da savlada golmana ekipe iz Krupe na Vrbasu sa bijele tačke.

“Penale dosuđene za protivnike ne bih mnogo da komentarišem, mogu samo da kažem da je moj osjećaj da su prestrogo svirani, ali šta da se radi, idemo dalje. Ne bih se upuštao u detaljnije analize i kvalifikacije”, rekao je Slobodan Starčević, trener Banjalučana.

U utorak je njegov tim savladao tim iz Tetova, a Starčević ističe da je vidljiv napredak u igri.

“U ovom susretu primijetili smo neke stvari koje su napredovale u našoj igri i popravljene su u odnosu na susret protiv Škupija”, izjavio je Starčević koji u ovom meču zbog povreda u igru nije uvodio golmana Mladena Ilića, te Uroša Mirkovića i Slobodana Milanovića:

“Očekujemo vrlo brzo njihov oporavak i povratak”.

Narednu prijateljsku utakmicu, pretposljednju na pripremama u Makedoniji, debitant u BHT Premijer ligi BiH će odigrati sutra od 12 časova protiv superligaša Srbije Spartaka iz Subotice.

Posljednji kontrolni susret je u subotu, 11. februara (13 časova) u Skoplju protiv Rabotničkog.

Slobodno vrijeme nakon utakmice protiv Renove ekspedicija Krupe predvođena Dragomirom Ilićem, članom Upravnog odbora kluba, posjetila je Manastir Svetog Nauma u Ohridu koji je sagrađen 895. godine.

(Nezavisne)