Magazin 11.04.2021.

Lidija Vukićević nekada je bila poslanik Radikalne stranke, evo šta misli o Šešelju

ČITANJE: 1 minuta

Srpska glumica Lidija Vukićević, najpoznatija po ulozi Violete u seriji Bolji život, u nedavnom se intervjuu prisjetila vremena kad je aktivno sudjelovala u politici, a otkrila je i što misli o Šešelju. 

Lidija je, naime, od 2004. do 2012. bila članica Srpske radikalne stranke, a od 2007. je postala i predstavnica te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

“Moji su roditelji bili šokirani kad sam ušla u stranku. Uvijek sam nekako više voljela svoj narod nego moji prijatelji. Oni su se divili svemu što je strano, a ja sam uvijek uzdizala naš narod. Bila sam revoltirana time kako su nas tretirali u jednoj televizijskoj emisiji i odmah sam potražila broj telefona SRS i otišla se učlaniti. Takva sam, impulzivna”, objasnila je Lidija svoje razloge za ulazak u stranku.

Također je priznala da je stranku napustila “zato što ima veliko srce, ali nema želudac za politiku”.

Otkrila je da o Vojislavu Šešelju ima pozitivno mišljenje.

“Kad sam ušla u SRS, Šešelj je bio u zatvoru i upoznala sam ga tek kad sam izašla iz stranke. On je veliki kavalir i gospodin, mislim da bi svaka žena voljela biti u njegovom društvu. Nije me nagovarao da ostanem. Ali i za oca i za majku mi je poslao telegram saučešća”, rekla je ona, a prenosi Kurir.

(A.M.)