Ljiljana Vujić-Bekana danas osvojila Bemine cipele

prodavnica obuće bema
prodavnica obuće bema
Drugi par cipela iz “Bemine” novootvorene prodavnice obuće u našoj današnjoj igri osvojila je Ljiljana Vujić-Bekana.

Ona je naime prva ponudila tačan  odgovor na naše pitanje i tako postala vlasnica novih cipela.

Međutim, ni vi ne trebate da gubite nadu, jer ćemo popularne “Bemice” dijeliti sve do Nove godine.

Svakog petka na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici Banjaluka.net postavićemo novo pitanje, a osoba koja najbrže ponudi tačan odgovor biće u prilici da dobije cipele po svom izboru.

Pratite i lajkujte našu fejsbuk stranicu, jer kako smo vas već navikli, pored dobrih tekstova često možete da dobijete neke od poklona, koje smo pripremili za vas.

Podsjećamo, sve vas koji planirate da se igrate sa nama da odgovore na potencijalna pitanja možete naći u tekstu“Bema”, priča o uspjehu u teškim vremenima, kao i da pažljivo čitate uputstva koja vam ostavimo prilikom postavljanja pitanja, kako biste tačno odgovorili.

Gotovo u isto vrijeme, Banjaluka je dobila dva nova brenda – Banjaluka.net, njuz portal, i “Beminu”, savremenu liniju cipela kojom jedna od najvećih banjalučkih fabrika namjerava osvojiti novi segment tržišta.

U želji da zajednički obilježimo početak rada, odlučili smo da sve vas, naše vjerne čitaoce, obradujemo sa “Beminim” cipelama po vašem izboru i potrebama.

Sjajne Bemine cipele po vašem izboru – bilo da su dječije, elegantne, sportske ili “gojzerice” – bićete u prilici da dobijete potpuno besplatno, sve do Nove godine

Gospođi Ljiljani Vujić Bekan čestitamo, a vama ostalima želimo puno sreće.

Igrajmo se petkom u 12 časova.

 

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.