Magazin 20.10.2022.

Ljubavni horoskop za 2023. godinu: Koga čeka strast, a koga prazan krevet

ČITANJE: 3 minute

Moguće je da će 2023. godina biti period krupnih odluka, izmjena i preokreta.

Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

Ovan

Osjećaćete se odlično, mnogo toga će vam ići od ruke. Ovnovi imaju sjajnu priliku da upoznaju svoju ljubav ili ozakone vezu koju su nedavno započeli, i to već u prvoj polovini godine. Fokusirajte se na temu partnerstva i na onog ko vam se sviđa.

Bik

Bikovi će osjećati olakšanje u ljubavi, jer su se u posljednjih nekoliko godina možda dogodile krize u vezama. Ono što počinje 2023. imaće povoljan uticaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem marta i maja može doći do sudbonosnih susreta, a na ljeto će veza biti ojačana.

Blizanci

Za Blizance, ovo je godina ogromnih promjena u osobnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu pokazati svoje prave namjere i što se to prije dogodi, prije ćete upoznati prave iskrene pojedince s kojima možete graditi dugoročne odnose kakve zaslužujete. Najpovoljniji mjeseci za ljubav su april, maj i novembar.

Rak

Početak godine će biti naporan za Rakove. Moraćete da riješite mnoga pitanja u vezi s karijerom ili rođacima, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu. Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promjena, svi vaši potencijalni partneri će postati manje nestrpljivi i spremniji na kompromise. Slušajte svoje srce.

Lav

Za Lava je period vrlo interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dvije godine, mnogi Lavovi su doživjeli teške trenutke pa i raskide. Već od početka 2023. ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi, što će svakako privući nove osobe. A ljeto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam dosaditi.

Djevica

Za Djevice, 2023. će donijeti priliku da preispitaju potencijalne partnere koji ih okružuju. Doći će do čišćenja života od onih koji ne podržavaju njih i njihove planove za život. Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.

Vaga

Godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali u prvoj polovini biće potreban sav talent za diplomatiju i sposobnost pregovaranja. Biće to vrlo ‘užareno’ vrijeme za Vage. Ljeto će biti manje agresivno i produktivnije u pogledu odnosa. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.

Škorpija

Za Škorpije će se promjene u odnosima završiti u maju i tada počinje mirniji period. Imaće susrete s brojnim lekcijama sudbine. Od ljeta 2023. i tokom ostatka godine imaćete sve šanse da izgradite harmoničnu vezu.

Strijelac

Za Strijelce će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda planirajte posjetu raznim zanimljivim događajima na kojima se možete sresti. Štaviše, u vašem slučaju promjene na bolje se mogu dogoditi brzo, a čak ni odmah neće vam biti moguće shvatiti da su promjene srećne.

Jarac

Za Jarca u 2023. počinje prijatan period kada će se, prvi put poslije mnogo godina, moći da se opuste i uživate u rezultatima svog rada. S početkom proljeća osjetiće kako romantične iskre ispunjavaju njihovu dušu.

Vodolija

Počevši od marta, Vodolije će osjećati da im je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. I sami postaju manje ozbiljni i prilagođavaju se karijeri i dostignućima. Bićete magnetno privlačni, moguće je da ćete promijeniti nešto u svom izgledu i uspjeti da ostvarite kontakt s osobom koja vam se sviđa.

Ribe

Ribe imaju sve šanse ne samo da upoznaju partnera s kojim mogu da žive dug i srećan život, već i da odmah ozakone vezu, posebno počevši od ljeta 2023. Takođe treba da budu spremni da se broj obožavaoca može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam poklone srce, nestaće iz vašeg života.

(A. S.)

Oznake: horoskop