Magazin 09.02.2016.

Ljubavnim SMS-om do putovanja u grad Romea i Julije

ČITANJE: 1 minuta
ljubav
Postoji milion načina da izjavite ljubav, a jedan od njih je i pisanje ljubavnih poruka. Za sve one koji znaju kako izraziti osjećanja riječima, imamo divnu vijest.

U susret prazniku ljubavi koji se slavi širom svijeta 14. februara, podsjećamo vas na SMS takmičenje koje organizuje kompanija m:tel za najljepši ljubavni SMS pod sloganom „Kako kucka tvoje srce?“

Sve što treba da uradite je da razmislite o originalnoj ljubavnoj poruci, napišete je i pošaljete je do ponoći 10.02.2016. putem broja 065 1188.

Vašu poruku ljubavi moći će da vide svi, jer će se tri najbolja SMS-a, koje će odabrati m:tel tim, naći na bilbordima širom BiH. Autori najljepših ljubavnih poruka će se dodatno radovati jer će za osvojeno prvo mjesto putovati u Veronu sa voljenom osobom, za drugo mjesto fotografisati svijet oko sebe novim foto-aparatom Canon Ixus 170 Blue ili igrati igre na Sony PlayStation 4 uređaju, ako osvoje treće mjesto.

Radost ljubavi danas su dijelili i prolaznici na banjalučkim, sarajevskim i bijeljinskim ulicama, a dijeliće je i posjetioci tržnih centara u Banjaluci i Sarajevu koji za predstojeći vikend posjete tržne centre BBI u Sarajevu (13.2. od 18 do 20 časova) ili Konzum family centar u Banjaluci (14.2. od 12 do 15 časova) kada će biti proglašeni i pobjednici takmičenja za najbolji ljubavni SMS.

Cijena SMS-a iznosi 0,09 KM/min sa uključenim PDV-om. 

(PR)