Marijana Marković je Miss BiH 2015

MISS
MISS
Dvadeseti jubilarni izbor Miss BiH za Miss svijeta održan je u nedjelju naveče u hotelu Terme na Ilidži, a titulu najljepše, u konkurenciji dvanaest djevojaka, ponijela je Marijana Marković i njoj je ukazano povjerenje da ide na izbor Miss Svijeta 2015 u Kinu, koji će se održati na egzotičnom ostrvu Hainan.

Prva pratilja Miss BiH je Lejla Hodžić, a druga pratilja je Nermana Malkić.

Za Miss televotinga izabrana je Ana Marija Tomić, a za Miss interneta izabrana je najljepša Marijana Marković.

Ena Dedić je dobila nagradu Miss šarma, a Miss fotogeničnosti za ovu godinu je Anđela Vukotić.

Podsjetimo, titulu najljepše u Federaciji BiH ponijela je Nermana Malikić iz Tuzle. Miss televotinga FBiH je Gabrijela Slomljen iz Kreševa.

Najljepšom djevojkom u Republici Srpskoj proglašena je Jovana Stevanović iz Bijeljine, dok je Miss televotinga RS-a Snježana Mišović.

(NN)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za