Biznis 09.11.2015.

MasterCard Business kartica NLB Banke olakšava poslovanje privrednicima

ČITANJE: 1 minuta
NLB
NLB Banka je omogućila privrednicima i njihovom poslovanju uštedu vremena i novca ukoliko koriste MasterCard Business karticu, koja omogućava jednostavan način za praćenje i upravljanje poslovnim troškovima bilo gdje u svijetu.

– NLB Business kartica je namijenjena osobama zaposlenim u preduzećima i institucijama koje su klijenti Banke, a čiji zaposlenici imaju potrebu za plaćanjima na račun firme u kojoj su zaposleni. Ova kartica je idealna za odvajanje poslovnih od osobnih troškova, te nudi mogućnost odgođenog plaćanja do 45 dana svim privrednicima koji žele jednostavno i sigurno plaćati poslovne izdatke u zemlji i inostranstvu- izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB Banke.

Korisnicima MasterCard Business kartice NLB Banke omogućeno je da samostalno imenuju krajnje korisnike kartica, a svakoj kartici po računu poslovnog subjekta moguće je odrediti limite prema iskazanoj potrebi.

Takođe, banka je omogućila aktiviranje usluge SMS obavještenja koja podrazumijeva da krajnji korisnik kartice prima SMS poruku o izvršenoj transakciji neposredno nakon obavljene kupovine ili podizanja gotovine, kao i informacije o stanju i promjenama na računu.

(PR)