Magazin 24.05.2022.

Maturanti Poljoprivredne škole sa Trga Krajine krenuli u svečani defile

ČITANJE: 1 minuta

Maturanti banjalučke Poljoprivredne škole večeras su se u svečanim haljinama i odjelima okupili na Trgu Krajine, odakle su defileom prošetali ulicama grada.

Puni uzbuđenja i sa osmijehom na licu pozirali su pred fotoaparatima, a njihovi najdraži su ih nestrpljivo čekali sa buketima u rukama.

Maturantkinja ove škole sa veterinarskog smjera, Nevena Stančić kazala je za “Nezavisne” da se osjeća fantastično, te da iz škole sa sobom nosi brojne lijepe uspomene.

“Svoju budućnost vidim ovdje. Nakon srednje škole planiram upisati arhitekturu i tome se veoma radujem”, kazala je Nevena.

Njena koleginica iz škole, Anja Janković je istakla da je veoma uzbuđenja, te da sa nestrpljenjem očekuje matursku zabavu.

“Iz škole su mi ostale mnoge uspomene, lijepe, ali i one manje lijepe”, rekla je Anja, te dodala da školovanje planira nastaviti u Beogradu gdje će upisati veterinarski fakultet.

Divna iskustva sa sobom nosi i David Grujić, maturant ove škole, sa pekarskog smjera.

“Uzbuđen sam što završavam školovanje, a nakon škole idem raditi u inostranstvo”, rekao je David.

Sutra će mature proslaviti učenici Građevinske i Politehničke škole te Srednjoškolskog centra “Gaudeamus”, prenose Nezavisne.

(SB)

Oznake: maturanti