Politika 07.09.2020.

Međusobna podrška Radojičića i Poligraf-a: Dobra saradnja zasnovana na projektima

ČITANJE: 2 minute

Političko- građanski front “Poligraf” na narednim izborima podržaće kandidaturu Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke, jer je, kako ističu, saradnja te stranke i Radojičića u prethodne četiri godine doprinjela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Predsjednik “Poligrafa” Zoran Talić, kazao je da se saradnja sa gradonačelnikom zasniva na projektnim i programskim principima.

– Zajedno dogovaramo projekte za Banjaluku kako bi se razvijala u pravcu regionalnog centra u mnogim oblastima. Кroz tu saradnju grad sve više postaje međunarodno prepoznatlji. Ubijeđen sam da će građani Banjaluke prepoznati ono što radimo zajedno na čelu sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem unazad tri godine te iz tog razloga sadašei a i budući gradonačelnik Radojičić ima našu potpunu podršku – rekao je Talić.

Dodao je da se grad ravnomjerno razvija, od društvenih, sportskih, socijalnih sfera do komunalne i saobraćajne infrastrukture te da se upravo na tim projektima razvija saradnja i međusobno razumijevanje sa aktuelnim gradonačelnikom.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, rekao je da se zahvaljuje Poligrafu na podršci za gradonačelnički posao te je izrazio puni podršku Poligrafu kao političkoj opciju.

,,Vjerujem da bi Banjaluka sa načinom razmišljanja, rada i truda koje su u prethodnim godinama imali odbornici Poligrafa sigurno mogla da napravi korak naprijed još i više. Pokazalo se u prethodnom periodu da su to ljudi i opcija koji su vrlo iskreni, pošteni sa jasnim konceptima i ideja a za razvoj Banjaluke. Želim im iskren uspjeh na prvim izborima na koje izlaze ” rekao je Radojičić.
Кako su istakli iz “Poligrafa” ove godine očekuju značajan rezultat na lokalnim izborima. Druženju kandidata Poligrafa-a sa Radojičićem prisustvovalo je 35 kandidata za odbornike Poligrafa u Skupštini grada Banjaluka zajedno sa šefom Gradskog Izbornog štaba POLIGRAF-a Velišom Malobabićem.

(Banjaluka.net)