Sport 25.09.2020.

MEMORIJAL “LIMUN PAPIĆ”: Odbojkaši Borca dočekuju ekipe iz Brčkog, Modriče i Domaljevca

ČITANJE: 1 minuta

Odbojkaški klub Borac biće predstojećeg vikenda organizator drugog po redu Memorijalnog turnira “Limun Papić”, koji se održava u znak sjećanja na doajena sportskog novinarstva i osnivača kluba, koji je preminuo 2003. godine.

Na turniru će učestvovati četiri ekipe, a pored Borca, na parket Borika izaći će i brčanska Mladost, te Domaljevac i Modriča, piše mondo.ba.

U subotu, prvog dana turnira, igraju se polufinalni mečevi.

Borac i Modriča će na teren od 16 časova, dok će Mladost i Domaljevac igrati tri časa kasnije.

Meč za treće mjesto igra se u nedjelju u 11 časova, dok je finale u 14.

“Ovo je samo mali znak zahvalnosti za rad Limuna Papića i sve što je uradio za Odbojkaški klub Borac. S obzirom na situaciju koja nas je zadesila, srećni smo što uopšte možemo da organizujemo ovaj turnir. Ostaje žal što će se utakmice igrati pred praznim tribinama, ali ćemo organizovati prenose na našoj Facebook stranici, tako da će utakmice biti dostupne svima i zaista će imati šta da se vidi. S obzirom da Premijer liga BiH počinje već narednog vikenda, mislim da će ovo biti veoma dobra provjera za sve”, rekao je predsjednik Odbojkaškog kluba Borac Aleksandar Dakić na danas održanoj konferenciji za novinare, zahvalivši se Gradu Banja Luka, Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, te generalnom sponzoru kluba, kompaniji m:tel, te svim drugim privrednim subjektima koji su pomogli organizaciju turnira i koji, u globalu, pomažu rad kluba.

(SB/banjaluka.net)