Sport 27.09.2015.

Mijailović: Toza mi je priznao da radi po Terzinom nalogu!

ČITANJE: 2 minute
Mijailovic Terzic

Pošto je Prvo javno tužilaštvo u Beogradu otvorilo predistražni postupak protiv predsjednika Mijailovića, igrač koji je pokrenuo čitav slučaj iznosi šta je prethodilo podizanju tužbe.

Suspendovani fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović otkrio je detalje razgovora sa Svetozarom Tozom Mijailovićem, predsjednikom kluba iz Ljutice Bogdana.

Bivši kapiten crveno-beli kaže da je upozorio prvog čovjeka Zvezde da će završiti na sudu zbog falsifikovanja.

– Pozvao sam pre podnošenja tužbe predsednika Mijailovića i pitao zašto to rade jer je reč o očiglednom falsifikovanju. Odgovorio mi je da sve radi po nalogu Zvezdana Terzića – prepričava Džoni razgovor s prezimenjakom.

Iskusni defanzivac prati dešavanja na Marakani i oštro kritikuje politiku Zvezdana Terzića, s kojim je odavno u sukobu.
– Pudlica je okrenula leđa čoveku koji ga je doveo u klub i pružio mu šansu da se afirmiše kao sportski radnik. Sada se ta ista pudlica uvlači u d.pe navijačima kako bi ostala u klubu – bez dlake na jeziku priča Mijailović.
Suspendovani igrač Zvezde riješio je da ide do kraja i vrati se tamo gdje misli da mu je mjesto.
– Naravno da mi je plan da se vratim u ekipu. Uveren sam da ću se uskoro pridružiti saigračima i da ćemo nastaviti pohod ka tituli – poručio je Mijailović.

Podsjećamo, Mijailović ima ugovor sa Zvezdom do 2017. godine. Poslije odluke o suspenziji zbog sukoba s Milošem Bosančićem, tada kapiten Zvezde podnio je tužbu zbog duga koje je iznosio više od 200.000 evra. Sve ovo što se dešava pred redovnim sudom moglo bi da prolongira konačnu odluku Arbitražne komisije.
– Znam da utiče i vrši pritisak na Arbitražnu komisiju, ali se iskreno nadam da će oni odoljeti tome i donijeti pravednu odluku – kaže Džoni.

(Kurir)