Magazin 01.07.2016.

Milan Biševac optužio Banjalučanku za iznudu novca!

ČITANJE: 1 minuta

Iako ima suprugu i dvoje djece, fudbaler Lacija Milan Biševac ovih se dana našao u problemima kada je njegova ljubavnica, starleta Božana Vujinović, rođena Banjalučanka, objavila njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Navodno je Biševac pola godine u Rimu živio s atraktivnom Božanom, koja je redovno na svoj Instagram profil postavljala fotografije iz rimskih restorana. Na fotkama je redovno pozirala sama, kako to obično starlete čine, ali je novim objavama otkrila da joj večere, haljine i život u Rimu plaća reprezentativac Srbije i fudbaler Lacija Milan Biševac.

Veza je u međuvremenu pukla, pa se Božana obračunavala i sa suprugom poznatog fudbalera i novinarima proslijeđivala poruke koje su izmjenjivali. Priča je dosegla vrhunac kada je Biševac prijavio ljubavnicu za iznudu novca, navodno po nagovoru supruge.

Božana i dalje na svojim profilima objavljuje sve što mediji objave o njihovoj vezi i trudi se da javnost sazna pravu istinu; da mu je bila ljubavnica i očito se jako ponosi time.

Inače, Božanu su mediji više puta povezivali s elitnom prostitucijom, zbog koje je jednom bila i uhapšena.

(index.hr)