Magazin 03.07.2022.

MIŠA GROF I NIKOLINA ZARATILI ZBOG NOVCA: “Ubila mi je dijete, zbog nje je umro u 43. godini”

ČITANJE: 3 minute

Viktor Ristović, otac pokojnog Vidoja Ristovića, za srpski je Alo iznio šokantne optužbe na račun Nikoline Ristović. Nakon što se Nikolina juče oglasila i rekla da ne smije reći šta bi Vidoje napravio da zna za postupke svog oca, Viktor Ristović je razgovarao sa srpskim novinarima i optužio snahu da je kriva za smrt njegovog sina.

“Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvolijevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme… Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njezinu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhapšena”, rekao je Ristović za Alo.

“Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dvije godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao spavati u hotel. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikuru, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno.

Kada više nije znala šta će s novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila miliona evra. Sinu nikada nisam rekao ni riječ, želio sam samo da on bude sretan, iako sam bio svjestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dijete i ne želim šutjeti”, dodao je.

“Tvrdim da mi je ta žena ubila dijete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih.

Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše s kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može napraviti ozbiljna knjiga, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, previše je rano”, dodaje.

Ristović je progovorio i o Vidojevoj i Nikolininoj kćeri Uni.

“Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće nedostajati, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene”, zaključio je Ristović.

“Koliko je opasna i zla žena govori to što imam dokaze da su mnogi njoj bliski ljudi pobjegli od nje kako bi spasli žive glave. Ona bi bila upravnik Jasenovca, vjerujte mi. Eto, toliko je zla. Nikada je u životu nisam vidio da se smije, a sada kada mi je sin mrtav, ona pozira nasmijana”, kaže.

Nikolina se oglasila nakon optužbi Miše Grofa: Zatvor bi bio raj naspram ovoga

Nikolina Pišek/ FOTO: Vesna Lalić/Ras Srbija

Nakon što je Miša Grof iznio šokantne optužbe na račun snahe Nikoline Ristović u kojima je, između ostalog, rekao da je ona kriva za smrt Vidoja Ristovića, Nikolina se oglasila na svom Instagramu.

“I zatvor bi bio raj naspram ovoga. #samodokazi”, napisala je Nikolina i dodala emotikon koji plače od smijeha.

(N.S)