“Mjesec prijateljstva” kompanije m:tel stigao u Trebinje i Foču

MJESEC PRIJATELJSTVA

“Mjesec prijateljstva” kompanije m:tel, kojim se slavi prijateljstvo tokom cijelog avgusta, obilježen je u Trebinju i Foči.

Ova dva grada tako su se pridružila listi bh. opština koje je m:tel-ov tim već obišao i u kojima je kroz druženje i zanimljivu igru “Prijatelji se lako prepoznaju” nagradio najbolje prijatelje, a najsrećnijima će po okončanju “Mjeseca prijateljstva” biti uručena i posebno dizajnirana majicu za najbolje prijatelje.

Na mapi od deset gradova u kojima se obilježava “Mjesec prijateljstva” ostali su još Istočno Sarajevo, koje će m:tel-ov tim posjetiti 28. avgusta, i Mrkonjić Grad u kojem će se diplome prijateljstva uručivati dan kasnije.

Druženje u oba grada počinje u 19 časova, a za sve one koji imaju neke posebne želje za svoje najbolje prijatelje i prijateljice, kompanija m:tel je kreirala aplikaciju “Mjesec prijateljstva” koju možete pronaći na adresi blog.mtel.ba. Ova aplikacija omogućava svima da upišu želje koje iz nekog razloga ne mogu da ispune, te će upravo zbog toga po okončanju “Mjeseca prijateljstva” biti odabrane tri najemotivnije, najkreativnije i najhumanije želje koje će kompanija m:tel ispuniti.

Takođe, do kraja avgusta je aktivna i tarifna opcije “Omiljeni brojevi”, koja omogućava da svi m:tel korisnici za samo 2 KM odaberu po dva prijatelja sa kojima će tokom “Mjeseca prijateljstva” moći razgovarati besplatno, uz simboličnu cijenu uspostave poziva od 0,08 KM bez PDV-a. Opcija se aktivira pozivom na *100# i obnavlja se automatski.

Više informacija potražite na mtel.ba.

(PR)

SOCIJALISTI PREDLAŽU: Dragutin Škrebić kandidat za načelnika opštine Teslić

Opštinski odbor Socijalističke partije u Tesliću ne namjerava da ima pasivnu ulogu na lokalnim izborima iduće godine, o čemu svjedoči i objava SP na društvenim mrežama da za načelnika ove opštine predlažu Dragutina Škrebića, odnedavnog direktora Inspektorata Republike Srpske i ranijeg predsjednika Unije udruženja poslodavaca RS. Objavu prenosimo u cijelosti. “Dana 12. 12. 2019. godine

AĆIMOVIĆ: Talijan sam po baki s mamine strane

Draško Aćimović, kojeg je Predsjedništvo DNS jednoglasno izglasalo za kandidata na funkciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH oglasio se otvorenim pismom za javnost nakon niza događaja u ovoj stranci u proteklim danima.